Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

U trenucima životnog pada i poniženja, Todorić je nastojao ostaviti dojam da vlada situacijom

U trenucima životnog pada i poniženja, Todorić je nastojao ostaviti dojam da vlada situacijom i da nije loše raspoložen
08. studenoga 2018. u 21:03 14 komentara 4191 prikaza
Ivica Todorić čeka zrakoplov za Zagreb u zračnoj luci u Londonu
Foto: Večernji list
Pogledajte galeriju 1/4

Rijeka ljudi mirno je prolazila pokraj sjedokosog muškarca koji je jučer poslijepodne odsutno sjedio na putničkom terminalu londonskog aerodroma Heathrow. Ni on na njih ni oni na njega nisu obraćali puno pažnje. Pratnja, muškarci u civilnoj odjeći, sjedili su jedno mjesto dalje sve do trenutka kad su zamišljenom muškarcu neočekivano pristupili hrvatski novinari.

Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Produljen pritvor Ivica Todorić ostaje u Remetincu. Sloković: Pritvor je određen zbog opasnosti od bijega

Ivica Todorić pokušao je prikriti iznenađenje. Čak i čavrljati. Izjave ne može davati zbog situacije, objasnio je uz smiješak, više gestom nego riječima, pokazujući rukom na policajce u civilu, a kad je čuo da su se hrvatski novinari u Londonu našli zbog turističkog sajma, pitao je kako je bilo na sajmu. U trenucima životnog pada i poniženja, Todorić je nastojao ostaviti dojam da vlada situacijom i da nije loše raspoložen. Lice posuto crvenim mrljama svjedočilo je nešto drugo: koliko je zapravo napet i pod stresom.

U avionu se, stisnut uz prozor u zadnjem redu, zakrivao čitajući engleske novine. Rijetki putnici nisu znali tko je on, a oko toga zašto se glave okreću prema repu aviona ni za koga nije bilo sumnje. Povratak u Hrvatsku dramatično je proživljavala i njegova supruga Vesna. Na aerodromu nisu bili zajedno, a dok je čekala ukrcaj u zrakoplov bila je vidno nervozna.

>> Todorićeva supruga na rubu suza: Nije ukrao ni euro

Vesna Todorić u avionu Na letu za Zagreb VIDEO Todorićeva supruga na rubu suza: Nije ukrao ni euro, kunem se svojim unucima

Letjela je u poslovnoj klasi, supruga je kratko obišla u avionu prije polijetanja, a nakon slijetanja ostala je zadnja u avionu i dobila priliku da se još jednom pozdrave. Kad se nakon toga sama, djelujući zbunjeno i izgubljeno, pojavila u aerodromskom hodniku, bilo je vidljivo da je osvježila šminku.

Ali, to nije poboljšalo dojam o ženi na rubu sloma. Kroz aerodromsko staklo s novinarima je, bez riječi, pratila kako joj suprug iz aviona ulazi u policijski auto.

Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
Zagrebački advent
Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
 • Avatar Manolique
  Manolique:

  Todo, kako god bilo tebi dobro, djeca i unučad su osigurana, ti ćeš kao Sanader malo po suđenjima, malo vamo tamo, malo Čedo Prodanović, nekako će biti, glavno da djeca i unučad ne moraju na bauštelu. Nego reci Todo imaš ... prikaži još!š li ti BiH putovnicu?

 • iva.begovic:

  Inače, Todoriću bi bilo dobro da promijeni odvjetnike. Jer par Prodanović-Sloković profilirao se u medijski eksponiranim slučajevima. Lopticu treba spustiti. Mislim da bi mu odvjetnik Krsnik bio puno bolji, smireniji i racionalniji izbor od izbora bračnog para koji je "fashion".

 • Deleted user:

  namjerno odugovlacenje prijave stecaja je u internacionalnom zakonu krivicno djelo. vlada sve cini da ga se za to ne tereti