Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikica Gabrić:

Teško je mijenjati Hrvatsku kad 80 posto građana ne izađe iz kuće

Nikica Gabrić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/8
25.05.2014.
u 23:44

Zanimljivo, najveći broj glasova ove liste odnijela je Jadranka Kosor, posljednja na listi

- Možda ste tužni, možda razočarani, ali nemojte biti. Teško je mijenjati Hrvatsku kad 80 posto građana ne izađe iz kuće, a preostali glasuju za HDZ i SDP uz pomoć stranačke mašinerije. Put promjena nije lagan...

Ovim se riječima okupljenima u Novinarskom domu obratio prof. dr. Nikica Gabrić, predsjednik Nacionalnog foruma, komentirajući izborni poraz. Naime, ova nova politička snaga koja je svoju poziciju na političkoj karti Hrvatske tražila kao centristička stranka, osvojila je tek 2,38 posto glasova birača.

- Mogli smo i bolje, a da li ćemo nastaviti dalje ovisi o vama. Nisam čovjek koji će pokleknuti, čovjek treba padati da bi vidio u čemu griješi. Ako niste ohrabreni, ja sam uvijek spreman da vas vodim – kazao je dr. Gabrić, pozdravljen burnim pljeskom.

Zanimljivo, najveći broj glasova ove liste odnijela je Jadranka Kosor, posljednja na listi: bivša premijerka osvojila je 30 posto, a nositelj liste dr. Gabrić 24 posto glasova birača.

- Za mene, ovaj je rezultat dobar znak i putokaz za dalje. K tomu, mnogi glasači nisu ni znali da sam na listi. Žao mi je što nismo prešli izborni prag, no čuda se teško događaju – rekla je bivša premijerka za Večernji list

>>Prvi rezultati DIP-a: HDZ 5, Kukuriku 4, ORaH 1, Savez za Hrvatsku 1 mandat!

Komentara 17

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
08:00 26.05.2014.

Ha, ha, nitko ne vjeruje klonu SDP-a!

ZA
zapravednost2
08:12 26.05.2014.

Pa upitajte se zašto je to tako, koliko Vas već ima , a svi vi idete u politiku bar zbog neke koristi, kad bi taj novac što ga trampate za laprdanja usmjerili i otvorili po jednu firmu (umjesto stranke) bilo bi puno manje nezaposlenih u Hrvatskoj no vi nitko niste sposobni za takvo nešto osim za laprdanja i puka obečanja.

DU
Deleted user
07:52 26.05.2014.

Ovo je politički kraj velikog opsjenara Gabrić dr. Nikiće. Želim mu sretan put u povijesnu ropotarnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije