Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vilić Selo

U rijeci Orljavi pokraj Požege pronađen mrtav muškarac

leš (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/3
01.02.2011.
u 16:12

Pretpostavlja se da se utopio, a točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije

Policija je u Orljavi nedaleko od Vilić Sela pored Požege pronašla mrtvo tijelo muškarca.

Naknadno je utvrđeno da je riječ o 34-godišnjem G. T. iz obližnjeg sela Borićevaca. Muškarac je od kuće otišao jučer oko 17.30 sati, a njegov nestanak policiji je jutros prijavio otac.

Pretpostavlja se da se utopio, a točan će se uzrok smrti i okolnosti u kojima se tragedija dogodila znati nakon obdukcije i očevida koji je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:07 01.02.2011.

rano je zaplivao...

OB
-obrisani-
17:25 01.02.2011.

Odem na ribolov,zabacim štap i čekam ,čekam čekam,i zadremam,,,,,kad nešto trza,,a teško,ko tenk ,,mic po mic,,,,a ebote,,,odreži najlon i bjež Pa to nije više normalno,posvuda mrtvaci,,u obećanoj nam zemlji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije