Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Položeni vijenci

U Rijeci obilježen Dan neovisnosti

zastava
Goran Ferbezar/PIXSELL
08.10.2014.
u 15:14

Izaslanstvo Grada Rijeke predvodila je predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Dorotea Pešić Bukovac

Povodom Dana neovisnosti izaslanstva Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije položila su danas vijence na spomen obilježja, u Aleji poginulih branitelja na Centralnom gradskom groblju Drenova, centralnom križu Centralnog gradskog groblja Drenova, Mostu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te na spomeniku poginulim braniteljima na groblju Trsat.

Izaslanstvo Grada Rijeke predvodila je predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Dorotea Pešić Bukovac, dok su delegaciju Primorsko-goranske županije predvodili zamjenici župana Marina Medarić i Marko Boras Mandić. Delegacija predvođena predsjednikom Županijske skupštine Erikom Fabijanićem položila je vijence na Mostu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, a vijence su položile i delegacije Grada Rijeke, PU primorsko-goranske te predstavnici braniteljskih udruga.

>> I Google slavi Dan neovisnosti Hrvatske!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije