Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U pucnjavi u Srbiji troje mrtvih: Ubio susjedu, policajca pa presudio sebi

M.M./ATAImages/PIXSELL
29.03.2022.
u 09:56

Ubojica je prije dolaska policijske patrole, upucao i ubio svoju susjedu 62-godišnju V.Đ.

U pucnjavi u ponedjeljak navečer u Zaječaru u Srbiji ubijen je 28-godišnji policajac na službenoj dužnosti i 62-godišnjakinja, dok je ubojica D.Z. presudio sam sebi.

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije objavilo je poznate detalje tragedije.

- Policijski službenik Policijske uprave u Zaječaru I. Đ. (28) ubijen je sinoć na službenoj dužnosti kada je na njega iz vatrenog oružja pucao D. Z. Na policijske službenike, koji su postupali po prijavi građana da su se u zgradi u Ulici 7. septembra čuli pucnjevi, D. Z. je ispalio dva hitca, pogodivši policajca koji je od zadobivenih ozljeda preminuo u ZC Zaječar - navode iz Ministarstva.

Ubojica je prije dolaska policijske patrole, upucao i ubio svoju susjedu 62-godišnju V.Đ. Nakon što je pucao zabarikadirao u tavanskim prostorijama te se nakon nekoliko sati ubio.
 
Na mjestu događaja bili su i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice. Očevid je dovršen, a istraga je u tijeku.

VIDEO: Strašna tragedija u Švicarskoj: Peteročlana obitelj skočila sa 7. kata zgrade nakon što im je na vrata došla policija.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mudlin
Mudlin
14:27 29.03.2022.

Bilo je pucnjave i u Italiji, Mađarskoj, Austriji... Ali ne prate se zbivanja u civilizaciji, samo u rodnom kraju. Ma bravo, treba vam isplaćivati i plaću u vašoj zapadnoturskoj valuti.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:53 29.03.2022.

Zašto je taj događaj bitan da se prenosi na hrvatskom portalu? Što se događa u Kini, Africi, EU?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije