Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u požaru

U obiteljskoj kući u Rudi kraj Sinja pronađen ugušen 33-godišnjak

'23.06.2011.,Zadar -  U sklopu opsezne akcije traganja za nestalom Antonijom, jutros je policija blokirala prilaze sela Bilisane te provodi \'cesljanje\' terena.Na ulazu u zaseok  Paravinje stoji poli
'Dino Stanin/PIXSELL'
19.05.2012.
u 11:10

Nakon obavljenog očevida utvrđeno je kako je smrt nastupila usljed gušenja dimom odnosno otrovnim plinovima.

U subotu ujutro, u 6.40 sati u sobi obiteljske kuće u Rudi pokraj Sinja pronađen je mrtav 33-godišnji Ante Kamber.

U kući su bili vidljivi tragovi vatre, ali kako nitko nije pozvao vatrogasce, nije se znalo što se dogodilo. Nakon obavljenog očevida utvrđeno je kako je smrt nastupila usljed gušenja dimom odnosno otrovnim plinovima. Navodno je Ante zaspao s upaljenom cigaretom u rukama. Žar je pao na posteljinu koja se zapalila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije