Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLETJELI S CESTE

U nesreći na Visu ozlijeđen vozač automobila, putnica preminula u bolnici

Hitna pomoć juri cestom
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
18.06.2023.
u 15:28

Čitateljica koja se malo iza 11 sati našla na istoj cesti rekla nam je da je Hitna pomoć od mjesta nesreće udaljena možda pet minuta, te da je zasigurno brzo došla po unesrećene

Danas oko 11.00 sati na županijskoj cesti 6212 koja povezuje Vis i Komižu, kod Kostirne došlo je do slijetanja osobnog vozila izvan kolnika, priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.

U nesreći su ozlijeđeni vozač i putnica koja je od posljedica zadobivenih ozljeda preminula u zdravstvenoj ustanovi u Visu gdje joj se pružala liječnička pomoć

Čitateljica koja se malo iza 11 sati našla na istoj cesti rekla nam je da je Hitna pomoć od mjesta nesreće udaljena možda pet minuta, te da je zasigurno brzo došla po unesrećene. "Nije bilo nikog osim momka koji je profesionalnim fotoaparatom slikao, auto je sa strane ceste upao skroz" ispričala nam je.

Policijski službenici su osigurali mjesto događaja dok je o nesreći obaviješten dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetništva. U tijeku je obavljanje očevida i utvrđivanje okolnosti prometne nesreće.

VIDEO Divlja vožnja koja je prethodiila stravičnoj nesreći u Buzinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije