Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Župa dubrovačka

U kući 32- godišnjaka pronašli dvije stare puške i streljivo

puška
Boris Sčitar/PIXSELL
02.05.2013.
u 15:13

Službenici Policijske postaje Grude u Župi dubrovačkoj u kući 32- godišnjaka pronašli dvije stare puške, signalni pištolj, cijev puške, tri zatvarača, 258 komada streljiva, pet patrona i 11 detonatorskih kapisli.

Postupajući po nalogu suda službenici Policijske postaje Grude su u utorak, 30. travnja obavili pretragu stana 32- godišnjaka u Župi dubrovačkoj gdje su pronašli dvije stare puške, signalni pištolj, cijev puške, tri zatvarača, 258 komada streljiva, pet patrona i 11 detonatorskih kapisli za koje nije imao odobrenje,  javljaju iz PU dubrovačko-neretvanske.

Zbog držanja oružja bez odobrenja, stoji u priopćenju, protiv 32-godišnjaka slijedi optužni prijedlog, dok je zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari kazneno prijavljen.

Podsjetili su građane i kako je još uvijek u tijeku provođenje akcije „Manje oružja-manje tragedija“, te pozvali one koji još uvijek negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji na broj 192 ili osobno najbližoj policijskoj postaji.

>>Vinkovčanin u kući skrivao dvije puške i streljivo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije