Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odmorištu

U kanti za otpad, u pvc vrećici, pronađeno odbačenih 6 pištolja 'Sig Sauer'

Pištolj Sig Sauer
Foto: DPA/PIXSELL
27.03.2019.
u 11:53

69-godišnjak iz Babine Grede pištolje je pronašao na odmorištu uz auto-cestu Babina Greda.

Tijekom proteklih godina policija je u više navrata izvješćivala o raznim događajima, prekršajima, kaznenim djelima ali je i njih iznenadio što su pronašli u utorak.

Naime, na odmorištu uz auto-cestu Babina Greda jučer, oko 12 sati, 69-godišnjak iz Babine Grede u kanti za otpad pronašao je sedam pištolja marke 'Sig Sauer'. Pištolji su se nalazili u pvc vreći.

- Na mjestu pronalaska policijski službenici obavili su očevid. Pištolji su izuzeti, a nakon kriminalističkog istraživanja bit će dostavljeni na vještačenje u Centar za forenzička istraživanja, ispitivanja i vještačenja Ivan Vučetić, navode iz PU Vukovarsko-srijemske županije.

Video - Pljačkašu ispao pištolj

Komentara 4

Avatar VinkoL
VinkoL
16:15 27.03.2019.

Hrvatska stvarnost: ne znaš jel je više mafijaša ili onih koji kopaju po kantama za smeće.

MA
majmudin
15:28 27.03.2019.

pistolji nisu baceni. trebao ih je netko pokupiti. kako su uopce novinari dosli do informacije i zasto policija nije postavila zasjedu??

PA
PainKiller
23:20 27.03.2019.

Ovo je samo pokazatelj koliko je naša zemlja korumpirana i prepuna krtica. Ista priča i kao za onog .etnika u Australiji, netko dojavio novinarima za naknadu, ovi senzacionalno na sve naslovnice, a ovaj pobjegao u majčicu srbiju i nikome ništa. Obavještajni sustav je toliko slab i nepouzdan da informacije cure kao voda iz pokidane slavine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije