Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži naknadu

Tuži svoje taoce jer su prekršili obećanje i predali ga policiji

'zatvorenici lisice'
''
30.11.2011.
u 22:40

Jesse Dimmick od bračnog para traži 235.000 dolara jer su mu "obećali" da će ga skriti od policije, a nisu to učinili

Otmičar koji je u rujnu 2009. godine kao taoce držao bračni par iz Kansasa podigao je tužbu protiv njih zato što su prekršili obećanje. Naime, Jesse Dimmick je ušao u kuću bračnog para Rowleys i tražio ih da ga skriju od policije koja ga je tražila zbog premlaćivanja do smrti jednog muškarca u Coloradu, news.yahoo prenosi AP. Zbog toga ih je držao kao taoce. No, on ima drugu verziju priče.  

- Skrio sam se u njihovu kuću zato što sam se bojao za svoj život. Ponudio sam im neodređeni iznos novca na što su oni i pristali - rekao je Dimmick koji sada traži 235.000 dolara od para kako bi platio troškove liječenja budući da je ranjen tijekom uhićenja.

Susjedi kažu kako je par toga dana gledao filmove sa svojim otmičarem sve dok on nije zaspao te da su onda pobjegli.

Odvjetnik bračnog para tvrdi kako njihov dogovor nije pravovaljan te da ne može dobiti tužbu budući da su ga supružnici pustili u kuću zato što su znali da ima nož kod sebe, a sumnjali su i da nosi pištolj te su bili u strahu za svoj život. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije