Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčen

Nezadovoljni putnik tuži aviokompaniju: 'Reklamirali su jedno, a poslužili drugo'

šampanjac
Foto: Thinkstock
19.10.2017.
u 19:20

Daniel Macduff tuži kanadsku aviokompaniju Sunwing jer su, tvrdi, lagali u reklami

Jedan muškarac tuži aviokompaniju jer na letu nije poslužila šampanjac već 'jeftino pjenušavo vino'.

Nezadovoljni putnik zove se Daniel Macduff i on je iz kanadskog Quebeca letio na Kubu niskotarifnom aviokompanijom Sunwing.

Reklamirali su da se na letu poslužuje šampanjac vrhunskog okusa, no umjesto toga je, tvrdi on, posluženo jeftino pjenušavo vino.

– Nije riječ o tome što je posluženo nego o tome što prezentiraju potencijalnim putnicima, a to ne ostvaruju – rekao je odvjetnik Sébastien Paquette koji zastupa nezadovoljnog putnika.

On je dodao kako će se tužbi pridružiti još 1600 drugih osoba koje su letjele istom aviokompanijom, piše Metro.

Iz tvrtke Sunwing pak odgovaraju da je tužba neozbiljna i neosnovana. Kažu kako se 'usluga šampanjca' nije odnosila na njihove uobičajene letove već na razinu usluge koja se odnosi na cjelokupni ugostiteljski paket ako se putnik odluči na njega.

Međutim, nakon podizanja ove tužbe prestali su oglašavati besplatan šampanjac već putnicima sad iskreno priznaju u reklamama da će biti posluženi pjenušavim vinom.

Komentara 2

ŽV
žvanek
13:55 19.10.2017.

Mislim da neću putovati sa tom kompanijom.

MU
mulag
16:42 19.10.2017.

glupan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije