Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNA DRAMA

Trump odbija priznati poraz: 'Biden se lažno predstavlja za pobjednika, kreće sudska bitka'

United States President Donald Trump Departs from the White House
Foto: Chris Kleponis/Newscom/PIXSELL
1/5
07.11.2020.
u 18:39

Prema CNN-u američki predsjednik Donald Trump odbio je priznati poraz na izborima te navodi da se Joe Biden lažno predstavlja za pobjednika izbora.

Američki predsjednik Donald Trump odbio je priznati poraz na izborima, a svi vodeći američki mediji proglasili su Joe Bidena novim američkim predsjednikom.

Nakon izborne drame koja je trajala od utorka, CNN je danas proglasio novim američkim predsjednikom nakon što je prema njihovim projekcijama osvojio Pennslyvaniju i time osvojio 284 elektorska glasa dok je za pobjedu potrebno 270.

Donald Trump je uoči proglašenja Bidena predsjednikom poručio kako je on "premoćno osvojio izbore" te najavio konferenciju za medije.

Trump se trenutno nalazi u Virginiji, a CNN javlja kako je iz njegovog izbornog stožera stigla izjava u kojoj navode kako od ponedjeljka počinje njihova pravna bitka i da je sve "daleko od gotovog". 

Prema CNN-u američki predsjednik Donald Trump odbio je priznati poraz na izborima te navodi da se Joe Biden lažno predstavlja za pobjednika izbora. 

Iako najavljena za 17:30, konferencija za novinare Donalda Trumpa je odgođena. 

VIDEO: Joe Biden novi je predsjednik SAD-a!

Ključne riječi

Komentara 197

Avatar Krile102
Krile102
19:16 07.11.2020.

Kako bi na engleskom glasilo prezime Kuscevic?

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
21:42 07.11.2020.

CNN-zaista mocna znalacka masina sve cestitke

FO
FONZA
19:52 07.11.2020.

Sotona je otac-lazi....a mediji su njegova djeca....svi plesu isto zlocnacko kolo....a sada i ocigkedno kradu izbore....demokracija je mrtva....zivimo vrijeme lazi i prevare....vrijeme politicara lazova i pokvarenih sudaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije