Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Troje mladih utopilo se u Dunavu u Beogradu, pijani vozač preživio

srpska policija
Foto: Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL
22.11.2014.
u 11:37

Vozač BMW-a nije imao kod sebe vozačku dozvolu

U slijetanju BMW-a u Dunav u Beogradu jutros oko 3,45 sati troje mladih se utopilo, a troje se uspjelo spasiti, među kojima je i 19-godišnji vozač koji je, prema neslužbenim informacijama srpskih medija, bio pod utjecajem alkohola i nije imao kod sebe vozačku dozvolu.

Ronioci su izvadili iz Dunava tijela dvojice mladića, treći je, doznaju srpski mediji, još uvijek zarobljen u prtljažniku vozila (!!?) i njegovo će izvlačenje uskoro početi kada dođe dizalica koja će izvući iz vode vozilo. Nakon što je BMW sletio u Dunav, 19-godišnji vozač, 18-godišnja djevojka i 20-godišnjak su uspjeli isplivati.

>> Hodala rubom ceste: Pijan BMW-om naletio na djevojčicu (13)

>> BMW-om namjerno na pješake, ubio šest osoba

Ključne riječi

Komentara 24

KV
kvatrić
12:03 22.11.2014.

Stvarno je ova jugoslavenizacija postala nepodnošljiva. Godinama ste nas davili sa ulaskom u EU i sad kad smo konačno ušli, umjesto sa vijestima iz Beča, Rima ili Praga, vi nas maltretirate sa Beogradom.

MX
Mister X
12:04 22.11.2014.

Meni je več teško i dosadno zašto nemate svježe vjesti o Šešelju i njegovom novom govoru žalostan sam i jedva čekam te novosti !

DU
Deleted user
11:53 22.11.2014.

Zao mi je obitelji, ali: zar je to zaista udarna vijest u jednim hrvatskim novinama? Izvjestavaju li srpski mediji kada se u hrvatskoj dogodi saobracajka u kojoj poginu troje ljudi? Dajte, dosta je vise "regiona"!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije