Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Izbori 2015.

Tri zastupnika našeg kluba dali su potpise Tomislavu Karamarku

– To su potpisi dvaju izabranih zastupnika s naših lista, a priključila nam se, kako bismo osnovali klub, Ermina Lekaj Prljaskaj – kazala je.
22. prosinca 2015. u 23:57 83 komentara 25114 prikaza
Pavičić Vukičević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Potpredsjednica stranke Bandić Milan 365 Jelena Pavičić Vukičević u Dnevniku 3 HRT-a potvrdila je da su tri člana njihova saborskog kluba dali potpise za mandatara Domoljubnoj koaliciji i Mostu.

– To su potpisi dvaju izabranih zastupnika s naših lista i priključila nam se, kako bismo osnovali klub, Ermina Lekaj Prljaskaj – kazala je Jelena Pavičić Vukičević te dodala da su svoj potpis dali nositelju Domoljubne koalicije Tomislavu Karamarku. 

Nije željela otkriti jesu li ranije ili tek danas odlučili dati potporu Karamarku.  – Gospodin Karamarko zajedno s Domoljubnom koalicijom i svim onim drugim strankama koje su u toj koaliciji okupljene zapravo je relativni pobjednik ovih izbora – kazala je Pavičić Vukičević te izrazila žaljenje što Ustav ne propisuje da "onaj tko dobije najviše mandata na izborima" ima priliku prvi sastaviti vladu. 

>>'Masakriralo nas se. Nazivalo fašistima i komunjarama. A mi se samo držimo principa'

>>Tomislav Karamarko na Facebooku: Gotovo je!

kostajnica
NA GRANICI EU
Tužna priča iz hrvatskog grada: 'Znate kakva je situacija kad je čak i gradonačelnik odselio'
Biciklisti
PROMO
Kako izabrati pravi bicikl
  • uvik.kontra:

    Evo da ce se obustavit istraga o Bandicevom i Mamicevom kriminalu!?

  • Machak:

    Prljeskaj će dobiti sljastičarnu

  • Machak:

    "Nitko ne može istjerati socijaldemokraciju iz mene" veli vrli gradonačelnik. Misli da se je ovime zašitio od progona... A gledao sam ovu dotičnu na TV večeras....jbt...mierdas ostaju mierdas. Samo nemojte se nadati da dotični n eće u Remetinec...