Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HDZ-a

Tomislav Karamarko na Facebooku: Gotovo je!

Tomislav Karamarko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
22.12.2015.
u 22:40

"Predsjednici smo dokazali da raspolažemo saborskom većinom, predočili smo 78 potpisa. Tu saborsku većinu čine, dakle, 63 naša potpisa i 15 potpisa Mosta", napisao je vođa Domoljubne koalicije.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na Facebooku je večeras stavio status "Gotovo je" uz oznaku da se "osjeća predivno". 

"Predsjednici smo dokazali da raspolažemo saborskom većinom, predočili smo 78 potpisa. Tu saborsku većinu čine, dakle, 63 naša potpisa i 15 Mosta", napisao je vođa Domoljubne koalicije. 

"To je za sada, međutim imamo najave nekih drugih ljudi koji će ustupiti svoje potpise u zajedničku grupu", zaključuje Karamarko. 

Podsjetimo, Karamarko i vođa Mosta Božo Petrov od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović zatražili su još 24 sata za dogovaranje o mandataru Vlade nakon čega je ona za sutra sazvala još jedan krug konzultacija u Uredu predsjednice. 

 

[GOTOVO JE] Predsjednici smo dokazali da raspolažemo saborskom većinom, predočili smo 78 potpisa. Tu saborsku većinu č...

Posted by Tomislav Karamarko on 22. prosinca 2015

>>'Masakriralo nas se. Nazivalo fašistima i komunjarama. A mi se samo držimo principa'

>>Karamarko i Petrov nakon konzultacija s predsjednicom: Imamo 78 potpisa!

Komentara 210

Avatar Tito zločinac
Tito zločinac
22:58 22.12.2015.

Goran Radman prvi mora biti maknut, a na HTV dovesti hrvata i domoljuba.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
22:50 22.12.2015.

Vi ste prirodno povezani! Pozdrav svim Hrvatima; Slavoncima, Dalmatincima, Purgerima, Zagorcima, Istranima, Ličanima, Međimurcima, Goranima, Primorcima, Podravcima........živjeli u miru i Blagoslovu braćo!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:54 22.12.2015.

The ende, fala ti bože, sinoć oka sklopio nisam od nervoze....samo neka je onu besnu negativku režiser izbacio sa seta niko sretniji....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije