Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE LJUT

Trenutak otmice ulovile nadzorne kamere: Kućepazitelj oteo curicu i ugurao je u kovčeg

PHILIPPINES-QUEZON CITY-CAMPUS SHOOTING
Foto: Stringer/XINHUA
12.08.2023.
u 09:33

Policija je primila dojavu i krenula u potragu za otetom djevojčicom, te su vrlo brzo otkrile lokaciju na kojoj se nalazi osumnjičenik.

Osmogodišnja učenica pronađena je i spašena nakon što ju je oteo kućepazitelj njezine obitelji u Filipinama. Jin Nichole You išla je prema doma iz škole u gradu Mandaue kad ju je jučer prije podneva oteo kućepazitelj i ugurao u kovčeg. Upravo su taj stravični trenutak snimile nadzorne kamere.

Njezina obitelj se zabrinula kad su shvatili da se djevojčica nije vratila iz škole. Njezina majka Tyree Rendal pogledala je sigurnosne kamere i vidjela neidentificiranu osobu, koja je na sebi imala vestu s kapuljačom koja je prekrivala njegovo lice. Policija je primila dojavu o nestanku i krenula u potragu za otetom djevojčicom. Kasnije te večeri utvrdili su lokaciju na kojoj se nalazi osumnjičenik te su uhitili 32-godišnjeg kućepazitelj Godiflora Ramu.

VEZANE VIJESTI:

Djevojčica je pronađena živa.

"Nadam se da mi obitelj može oprostiti ono što sam učinio. Učinio sam to samo zato što su me optuživali da sam im ukrao stvari, poput torbi i vješalica. Priznajem da je djevojčica atraktivna, ali to ne znači da mi se sviđa. Nisam je silovao. Nisam je seksualno napastvovao", kazao je osumnjičenik za otmicu za lokalne medije, prenosi Daily Mail.

Policija je navela da je Godiflor iskoristio svoje poznavanje djevojke i njezine obitelji kako bi proveo svoj plan.

VIDEO: Nakon trostrukog ubojstva, muškarac u Gradačcu počinio samoubojstvo

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lola lola
lola lola
21:36 12.08.2023.

Pa to ja govorim uvijek, da onaj koji hoce kidnapirati dijete, moze to uciniti u trenutku, ne treba se voziti okolo I nuditi slatkise I govoriti djeci da udju u kombi I ako ne udju nikome nista. Kao u vijestima koje svako malo kolaju portalima. Ali drago mi je da je curica u ovom slucaju dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije