Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neudana Amerikanka

Tražila od policije da joj nabavi muža pa je strpali u zatvor

sms
Arhiv VL-a
10.06.2010.
u 11:50

Kad ju je dežurni upozorio da bi mogla biti uhićena zbog zloporabe linije za hitne slučajeve, ona je odgovorila: "Pa, uhitite me".

Neudana Amerikanka provela je tri dana u zatvoru u Ohiju zato što je prošlog vikenda pet puta zvala policiju i vapila da joj nabave muža.

Dežurni u centru 911 bio je zapanjen zahtjevom Audrey Scott pa ju je pitao: "Znači, treba vam muž?" na što je ona odgovorila potvrdno. Kad ju je dežurni upozorio da bi mogla biti uhićena zbog zloporabe linije za hitne slučajeve, ona je odgovorila: "Pa, uhitite me".

To su i učinili, a Audrey Scott (57) je osuđena na deset dana zatvora, ali je oslobođena nakon tri dana. Preostalih sedam neće morati odležati ako godinu dana ne bude pravila izgrede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije