Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUČER NESTALA

Tragičan kraj potrage: Časna sestra iz Austrije nađena mrtva u Međugorju

Časna sestra iz Austrije nađena mrtva u Međugorju
Facebook
30.06.2022.
u 18:14

Posljednji je put viđena jučer, 29. lipnja, u 13.40 sati u zaseoku Sivrići

Časna sestra nestala jučer u Međugorju pronađena je mrtva, objavila je na Facebooku Hercegovačka gorska služba spašavanja stanica Čitluk-Međugorje. 

- Potraga za nestalom časnom sestrom je završena. U suradnji policijske stanice Čitluk, HGSS-a Čitluk te mještana koji su bili od velike pomoći nestala osoba je pronađena nažalost preminula - poručili su.

Ranije su iz Hercegovačke gorske službe spašavanja objavili kako je riječ o 81-godišnjoj časnoj sestri iz Austrije. Posljednji je put viđena jučer, 29. lipnja, u 13.40 sati u zaseoku Sivrići. 

Ključne riječi

Komentara 6

V0
Vlaskoulicanec3.0
18:23 30.06.2022.

Odmah da se odmah razumijemo: ovo mislim ozbiljno i bez ikakve ironije!!! Bog ju je uzeo k sebi na ovom svetom mjestu. Ima li ljepšeg mjesta za odlazak sa ovoga svijeta za jednog vjernika? Pokoj joj duši!

DU
Deleted user
19:25 30.06.2022.

Pokoj joj duši. Iako ne znam što ste htjeli reći sa ovakvim člankom i naslovom... Nemate više materijala za blatiti crkvu pa izvještavate kako je starija gospođa iz Austrije, časna, mrtva nađena. Nije umrla nego je mrtva?? Umrla je pre nježna riječ za časnu jel da? Da mi je vidjeti te glave koje osmišljaju ovakve nazive članaka...

CR
crnioraozx
18:57 30.06.2022.

Vratila se kući odradivši posao zbog koga je ušla u materijalno postojanje.Moli Sestro za nas ovdje koji smo u ratovima zla protiv ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije