Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO OD VRUĆINE?

Strašna tragedija u Kninu: U automobilu pronađeno beživotno tijelo dječaka (4)

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/7
08.06.2021.
u 17:45

Prema neslužbenim saznanjima, radi se o 4-godišnjem dječaku

Beživotno tijelo maloljetnog djeteta pronađeno je u poslijepodnevnim satima u parkiranom automobilu u Kninu. 

- Iza 15 sati Šibenska policija dobila je dojavu da je u Kninu u automobilu dijete bez svijesti. Nažalost utvrđeno je da je maloljetna osoba preminula. O tragediji ne možemo dati više informacija. Očevid je u tijeku - rekao nam je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

U tijeku je očevid, a ovaj nemili događaj komentirao je i jedan Kninjanin koji je načuo da je dijete ostalo u autu cijeli dan.

- Čuo sam od sugrađana da je dijete od svega nekoliko godina vrtićke dobi ostalo je u automobilu cijeli dan i preminulo najvjerojatnije od vrućine. Roditelj je otišao na posao i vjerojatno je mislio da je dijete ostavio u vrtiću jer je vjerojatno spavalo. Teško je točno znati sto se dogodilo, ali to je ono sto čujem od sugrađana. Užasna je to tragedija za obitelj koju poznajem iz viđenja, i tragedija je to za sve nas u Kninu. Vjerojatno nitko, kako sam čuo, nije primijetio dijete unutra zbog zatamnjenih stakla. Užasna tragedija - rekao nam je poznati Kninjanin kojeg smo zamolili za informaciju što se dogodilo.

Kako se neslužbeno doznaje, radi se o 4-godišnjem dječaku. Dijete se najvjerojatnije ugušilo, također se govori po Kninu, no policija zasad nije potvrdila ovaj slijed događaja. 

1/7

Policija je u 19 sati obavila terenski očevid no nije objavila rezultate. Obitelj je potražila liječničku pomoć nakon što su saznali što se dogodilo. 

Kako doznajemo, u Kninu će sutra biti proglašen dan žalosti. 

VIDEO Pogledajte snimke požara zgrade u zagrebačkom Trnskom: Spašeno je šestero stanara

Ključne riječi

Komentara 22

LI
Lisac
18:37 08.06.2021.

Ma kako mozes zaboravit djete slucajno na plus petsto, ma odmah u zatvor, kakva tragedija?! Nezamislivo

KP
Karlovacko pivo
18:53 08.06.2021.

Sa tim roditeljom nesto nije u redu ili neka se lijeci ili neznam sta bi napisao veca kazna ga nece stici od ove neodgovornosti

KR
kristov
18:42 08.06.2021.

Namjerno ubojstvo sa predumišljajem!! Zaboravio dijete u autu!!!! Ma dajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije