Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao bez hrane, vode i pomoći

Tragedija u Engleskoj: Dječak (2) preminuo nakon smrti oca, pronašli su ih zajedno

engleska policija ilustracija
Pixabay/Ilustracija
17.01.2024.
u 09:44

"Sigurno je bio prestravljen i tako zbunjen. Mora da je mislio da mu tata samo spava ili tako nešto", rekla je obiteljska prijateljica govoreći o dječaku

Dvogodišnji dječak iz Engleske preminuo je nakon smrti oca. Dječak je pronađen sklupčan pored oca koji je preminuo od srčanog udara. Pronađeni su dva tjedna nakon što su posljednji put viđeni, kako je navela shrvana obitelj.

Nakon smrti oca, dječak je ostao bez hrane, vode i pomoći. On je, inače, u to vrijeme bio pod skrbi dječjih službi. Socijalni radnici navodno su posjetili njihov dom 2. te 4. siječnja, a nitko im nije otvorio. 

Okružno vijeće Lincolnshirea reklo je da je socijalna radnica kontaktirala policiju, što je kasnije dovelo do pronalaska tijela, prenosi Mirror

VEZANI ČLANCI:

"Sigurno je bio prestravljen i tako zbunjen. Mora da je mislio da mu tata samo spava ili tako nešto. Bio je jednostavno prekrasan. Uvijek je bio nasmijan i pun ljubavi", rekla je obiteljska prijateljica govoreći o dječaku. 

Glasnogovornica policije Lincolnshirea navela je kako je policija obaviještena o smrti 60-godišnjeg muškarca i dvogodišnjeg djeteta na imanju u Skegnessu oko 15.25 sati 9. siječnja. "Smrti se ne tretiraju kao sumnjive", kazala je. 

VIDEO Ekstremni zimski uvjeti pogodili SAD: Temperature i do -50 °C, potvrđene prve smrti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije