Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Leti, naš dječače'

Tragedija u Ukrajini: Dječak tijekom vađenja mliječnih zuba pao u komu i umro

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
15.01.2024.
u 11:12

Osoblje klinike predložilo je operaciju pod općom anestezijom. Dječak se počeo otimati, no liječnici su mu stavili masku

Petogodišnji dječak iz ukrajinskog Lavova preminuo nakon što je mjesec dana bio u dubokoj komi poslije opće anesteziju. Njoj je podvrgnut jer su mu liječnici vadili dva mliječna zuba, prenose ukrajinski mediji. Dječakov otac njegovu smrt potvrdio je na Facebooku. "Leti, naš dječače, leti. Neka nas nebesa sve blagoslove. Počivaj u miru, voljeni", napisao je otac Viktor Pashnyk.

Kako piše portal 24zdravlje, 8. prosinca majka Marianna i petogodišnjak došli su u dentalnu kliniku u Lavovu kako bi mu odstranili dva mliječna zuba. Osoblje klinike predložilo je operaciju pod općom anestezijom. Dječak se počeo otimati, no liječnici su mu stavili masku. Majka ih je tražila da prestanu, ali nisu slušali. Nakon nekog vremena Marianna je čula komešanje, a došla je i hitna. Dječaku je tijekom operacije srce stalo.

VEZANI ČLANCI:

LIječnici su ga reanimirali, dječak je prebačen na intenzivnu njegu u bolnicu gdje mu je dijagnosticirana moždana smrt. Organi su mu otkazivali. Roditelji krive liječnike dentalne klinike. Istraga je u tijeku. Klinika se još nije oglasila o slučaju.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar patkovic
patkovic
11:34 15.01.2024.

tužno i jezivo zbog zubića koji sami ispadnu

TI
Tinček
12:48 15.01.2024.

Majstori anestezije. Prava tragedija kome je dijete dopalo u ruke.

JA
jamesd
12:24 15.01.2024.

Strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije