Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVODI SE ISTRAGA

Tragedija kod Imotskog: Novorođenče preminulo u KBC Split, smrt nastupila prirodnim putem

novorođenče
pixabay
04.12.2022.
u 13:44

"U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u događaju provodimo kriminalističko istraživanje'', naveli su iz policije.

Splitska policija trenutno istražuje smrt djeteta koje se dogodilo 1. prosinca u KBC-u Split. Cijeli slučaj potvrdila nam je PU splitsko-dalmatinska.

Kako navode, granična policija u Imotskom 1. prosinca 2022. godine zaprimila je dojavu kako je ''tijekom jutra u KBC Split s imotskog područja dovezeno novorođeno dijete zajedno s majkom. Nakon pružene liječničke pomoći, novorođenče je preminulo'', o čemu je pisala Slobodna Dalmacija.

''Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Splitu izvršena je obdukcija te je utvrđeno da je smrt djeteta nastupila prirodnim putem. U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u događaju provodimo kriminalističko istraživanje'', naveli su iz policije.

Više detalja o slučaju, kao i izjavu KBC-a Split, donosimo OVDJE.

>> VIDEO Amerikanci pokazali novo moćno nuklearno oružje, pogledajte kako izgleda

Komentara 5

PR
Propitivač
15:32 04.12.2022.

Svake godine pri porodu umre oko 140 novorođenčadi i 2 do 4 majke. Znam da je svaka smrt strašna, ali šokiraju nas ovakve vijesti zato što inače ne dobivamo podatke o smrtnosti.

DR
Draconic5
14:47 04.12.2022.

Ako je prirodna smrt, čemu onda kriminalistička istraga? Jel' to znači da nitko više ne smije umrijeti, a da to ne bude sumnjivo, ili ipak nije sve bilo tako prirodno kako piše u tekstu?

Avatar Jopa
Jopa
14:31 04.12.2022.

Zašto je ovakva vijest na naslovnicama? Klik..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije