Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKOLNOSTI SE UTVRĐUJU

Policija objavila detalje tragedije kod Slanog: U nesreći poginula jedna osoba, više ozlijeđeno

Zagreb: U prometnoj nesreći izgorio jedan automobil
Emica Elvedji/PIXSELL
04.12.2022.
u 13:03

Svi ozlijeđeni su prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljnjem liječenju, dok je tijelo preminuloga prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.

PU dubrovačko-neretvanska objavila je detalje nesreće koja se dogodila u subotu oko 16 sati na državnoj cesti D-8, u blizini Slanog, u kojoj je poginula jedna osoba, dvije teško ozlijeđene osobe i jednu lakše ozlijeđenu osobu.

- U prometnoj nesreću su sudjelovala osobna vozila dubrovačkih i splitskih registarskih oznaka, a  uslijed sudara, na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji suvozač iz vozila dubrovačkih registarskih oznaka, dok je teške ozlijede zadobio 23-godišnji vozač vozila dubrovačkih registarskih oznaka i 47-godišnja suvozačica vozila splitskih registarskih oznaka. Lakše tjelesne ozljede zadobio je 45-godišnji vozač vozila splitskih registarskih oznaka - navode iz policije.

Svi ozlijeđeni su prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljnjem liječenju, dok je tijelo preminuloga prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.

- Za vrijeme trajanja očevida, kojim su rukovodili policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik, promet na tom dijelu državne ceste bio je u potpunosti zatvoren - stoji u policijskom priopćenju.

Okolnosti koje su dovele do ove teške prometne nesreće se još uvijek utvrđuju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije