Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje

Tomislav Klauški od sada svaki dan na 24sata.hr

klauški
24sata
07.03.2013.
u 09:52

U njegovim napisima dva organa uvijek imaju zapaženu ulogu: mozak i žuč. Klauški piše bez pardona, bez računice, bez rukavica

Tomislav Klauški, koji će odsad svakog radnog dana na portalu 24sata.hr pisati političke komentare, na hrvatskom je webu ostvario – "nemoguću misiju"! U kratkom vremenu postao je brend, autor čiji se tekstovi prepoznaju najčešće već prema naslovu, a tek u manjem broju slučajeva prema prvom pasusu, što je slučaj bez presedana.

Klauški je uspio izvesti jednu vrstu medijske alkemije: sam je sebe brendirao.

U njegovim napisima dva organa uvijek imaju zapaženu ulogu: mozak i žuč. Klauški piše bez pardona, bez računice, bez rukavica, “uvik kontra”, ali argumentirano. Nikad ne koristi ružičaste naočale i ne daje popust, no njegove teze život obično potvrdi.

Komentara 4

OB
-obrisani-
10:32 07.03.2013.

Napisao si hrpu besmislica. Medijsku scenu u Hrvatskoj čine i VL-ovi novinari koji su sramotno drukali za Tomicu Karamarka. To si zaboravio spomenuti, a radilo se o sramotnoj raboti u režiji Ivkošića, Despota i Dujmovića. - 07.03.2013. u 10:20h Munainunain je napisao/la:

ŠI
šimun
10:37 07.03.2013.

od 100 članaka par dobrih a ostalo bezvezna naklapanja bez ikakvog smisla

OB
-obrisani-
11:02 07.03.2013.

Admine - što je loše u rečenici "kakav novinar, takva novina", te se nadovezujem da ih nisam ni prije čitao, a da sada pogotovo neću? Mislim da je moje pravo birati što ću čitati, te da isto tako imam pravoo to izreći. Hvala. Živila demo/N/kracija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije