Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kadrovske promjene

Ćorić imenovan novim članom Glavne skupštine HEP-a, Marić razriješen

Zdravko Marić i Tomislav Ćorić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
15.02.2018.
u 21:25

Predsjednikom Povjerenstva za rješavanje mogućih prometnih problema na graničnom prijelazu Metković imenovan je dr. Alen Gospočić

Vlada RH danas je na zatvorenom dijelu sjednice razriješila dosadašnjega člana Glavne skupštine Hrvatske elektroprivrede d.d. (HEP) dr. Zdravka Marića i novim članom Glavne skupštine, koji predstavlja Vladu, imenovala dr. Tomislava Ćorića, priopćeno je večeras iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Vlada je također imenovala predsjednika, zamjenika predsjednika i članova Povjerenstva za rješavanje mogućih prometnih problema na graničnom prijelazu Metković, kao predstavnike Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva financija, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Hrvatskih cesta d.o.o., Hrvatskih voda i Grada Metkovića.

Predsjednikom Povjerenstva imenovan je dr.  Alen Gospočić, a zamjenikom Milan Vuković. Članovima su imenovani Antun Ljubić, Damir Barišić, Sandra Šubašić, Nikša Konjevod, Joško Erceg i Dalibor Milan, navodi se u priopćenju.

Zdravko Marić i Tomislav Ćorić
1/12

Komentara 3

DA
darwil
21:47 15.02.2018.

Čorića kao i Hasu i Brkića doveo Karamrle, a Čorić ništa nije napravio u Mirovinskom pa pobjego u Zaštitu okoliša gdje opet ništa od njega sada u Hep pa to je slatkorječivi pjesnik i ništa od njega.

Avatar 123456
123456
05:40 16.02.2018.

ode HEP u 3PM!

HR
Hrvatska
22:54 15.02.2018.

Maric je najj ministar. 😍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije