Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV KARAMARKO:

'To su uličarski štosovi, što ćemo poduzeti kad imaju većinu'

Tomislav Karamarko
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
13.05.2014.
u 10:13

Mi tražimo od njih, apeliramo na njihovu savjest ako je imaju, rekao je šef HDZ-a

Zemlju iz krize može izvući samo jaka i homogena ekipa, a ova Vlada to nije, rekao je šef HDZ-a Tomislav Karamarko u emisiji "U četiri oka" Media servisa.

– Oni se svađaju, oni niti su jaki, niti su homogeni, niti su složni, a na žalost, nisu ni sposobni – rekao je Karamarko, dodajući da ne mogu na prijevremene izbore jer nemaju većinu.

– I onda ovi jeftini štosovi, da tako kažem – uličarski, koji meni podmeću pa se kaže zašto ih zazivate, a ništa ne poduzimate? Što ćemo poduzeti, oni imaju većinu. Mi tražimo od njih, apeliramo na njihovu savjest ako je imaju. Dosta su mučili ovaj narod, uništavali ovaj narod, dosta su podijelili sinekura, dosta su svojih rođaka, rodbine, stranačkih podobnika stavili na raznorazne pozicije. I time uništili znanje i struku u nekim segmentima – rekao je Karamarko, koji i predsjednika Ivu Josipovića drži odgovornim za tešku gospodarsku situaciju jer, kako kaže, nije bio na visini zadaće. Komentirao je i sporna zapošljavanja u SOA-i tijekom svog mandata rekavši da nikad nigdje nije prekršio zakon. Ponovno se dotaknuo Josipovića i sazivanja sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.

– Podržavamo, može. Iako je to jedan trivijalni, glupi razlog jer vjerujem da bi se, u drugim zemljama da znaju razlog zašto on saziva Vijeće za nacionalnu sigurnost, smijali. Predlažem da on sazove Vijeće za nacionalnu sigurnost zato što je iz Hrvatske iselilo 25-30 000 mladih ljudi u zadnje dvije i pol godine. Zar to nije ugroza nacionalne sigurnosti i budućnosti ove zemlje? – rekao je Karamarko.

Rekao je i kako mu ne smeta što je na prvi na listi najnepopularnijih političara. Demantirao je da je naredio da se prikupljaju "lajkovi" njegove stranice na Facebooku, ustvrdivši da se Facebookom bave njegova djeca.

>> Karamarko: Inzistirat ćemo na prijevremenim izborima

Komentara 165

Avatar franjo1990
franjo1990
10:27 13.05.2014.

Ova SDPova Vlada dovela je zemlju ne na rub, nego propast...kada se nakon 2,5g mandata počne tražiti krivca u bivšim vladama jasno je koliko je sat. Krajnje je vrijeme za prijevremene izbore!

CB
Conan Barbarin
10:32 13.05.2014.

čitava hrvatska željno iščekuje prijevremene izbore i smjenu ove nespsone vlade, došla nam je svima voda do grla.

VE
verakruz
10:33 13.05.2014.

Nikada oni neće pustiti vlast. Pa tko bi od njih dao nekome drugome, sposobnijem i pametnijem, pa i poštenijem , svoju saborsku plaću, svoju ministarsku plaću ... A mi pod ovima ne da propadamo, nego smo odavno propali. Dok narod gladuje i pati, oni uživaju! Isto kao i za vrijeme Domovinskog rata. Mi smo bili po rovovima, oni po bijelom svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije