Naslovnica Vijesti Hrvatska

Tko je zagrebačka profesorica, gorljiva protivnica Istanbulske konvencije

S bratom Ilčićem, K. Pavlović vodi Udrugu za cjeloviti spolni odgoj “Teen STAR” koja naučava da je seks prihvatljiv samo u braku
12. travnja 2018. u 09:00 168 komentara 28872 prikaza
Kristina Pavlović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zagrebačka profesorica matematike i fizike Kristina Pavlović profilirala se kao gorljiva protivnica Istanbulske konvencije. Da joj je od presudne važnosti promovirati vlastite stavove o spolnosti, spolnom odgoju, planiranju obitelji i bliskim temama, govore i podaci o cjeloživotnom usavršavanju na tim temama, vidljivi iz njene biografije, ali i činjenica da predvodi čak tri udruge s popisa organizatora današnjeg splitskog prosvjeda, ujedno predvodnice inicijative za referendum za rušenje Istanbulske konvencije.

Ivo Stier RASPRAVA U SABORU Stier: Nemojte očekivati od mene da ne glasam po savjesti

S bratom Ladislavom Ilčićem, K. Pavlović vodi Udrugu za cjeloviti spolni odgoj “Teen STAR” koja promovira američki spolni odgoj, odnosno naučava da je seks prihvatljiv samo u braku. Njih su dvoje 2006. osnovali GROZD (Glas roditelja za djecu), gdje su se od 2006. naovamo izmjenjivali na čelnim funkcijama. GROZD promiče zdravstveni odgoj na sličnim temeljima na kojima je djelovao Teen STAR. K. Pavlović je i izvršna direktorica Centra za prirodno planiranje obitelji, koji je dio međunarodne organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu, a drže predavanja o plodnosti, problemima reproduktivnog zdravlja i neplodnosti te prirodnog planiranja obitelji djevojkama i mladićima po studentskim domovima i pastoralnim centrima.

Predsjednica rečenog centra je dr. sc. Marija Ćurlin, prema pisanju nekih medija treća sestra iz obitelji Ilčić. K. Pavlović (1966.) nakon gimnazije i srednje glazbene škole u Varaždinu završila je PMF u Zagrebu, predavala u osnovnoj i nekoliko srednjih škola u Zagrebu, a dodatnu izobrazbu iz cjelovitog spolnog odgoja i planiranja obitelji stjecala je u Austriji, Australiji, Njemačkoj i dr.

Andrej Plenković RAZMIRICE U HDZ-U Plenković: Neće biti sankcija za one koji glasuju protiv Konvencije Željko Glasnović Veselo u Saboru Glasnović donio štikle i tange za vladajuću koaliciju i Glavaševića Hrvoje Zekanović ZBOG ISTANBULSKE Zekanović: HRAST napušta koaliciju, odlaze i Ilčić i Šlezak iz ministarstava
VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • Jean-Michel_Nicolier:

    A gdje su članci tko je Sanja Sarnavka, Rada Borić, Dragan Zelić i ostali lijevo-liberalni NGO-vci? Oni masnu lovu beru iz proračuna i od Soroša i svoj aktivizam rade profesionalno za plaću. Nasuprot njima gđa Kristina Pavlović žrtvuje svoje slobodno ... prikaži još! vrijeme uz posao profesorice fizike i obiteljske obaveze.

  • IVANIVANIVAN:

    VL kako nikada nema slika te istraživačkog novinarstva kada su u pitanju čelnici lijevih udruga

  • Menjik:

    smecernji, jel to opet leftarde huskate na ljude koji su protiv vaseg svijetonazora? samo jos fali da joj adresu napišete.