Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

Thompson se obratio fanovima: 'Spriječimo nalet ekstremne ljevice na izborima. Bog i Hrvati'

Marko Perković Thompson
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
1/2
25.05.2021.
u 10:10

"Svaki izbori su ideološki i svjetonazorski i nije svejedno tko će upravljati našim županijama, gradovima i općinama", piše između ostalog Marko Perković Thompson

Marko Perković Thompson putem svoje Facebook stranice komentirao je nadolazeći drugi krug lokalnih izbora u Hrvatskoj.

Thompson je svoje fanove pozvao da izađu na izbore i spriječe nalet ekstremne ljevice, pritom ne navodeći imena kandidata i stranaka.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Nnalazimo se pred još jednim izborima, ovaj put lokalnim koji su također važni za našu domovinu. Pozivam Vas da izađete na ove izbore i birate ljude u skladu s našim svjetonazorom i našom ideologijom. Svaki izbori su ideološki i svjetonazorski i nije svejedno tko će upravljati našim županijama, gradovima i općinama".

"Izlaskom na ove izbore i glasovanjem u skladu s našim uvjerenjima spriječimo nalet ekstremne ljevice i onemogućimo im da dođu na vlast u našim županijama, gradovima i općinama", napisao je Marko Perković uz završni pozdrav Bog i Hrvati

Komentara 161

00
00a
10:15 25.05.2021.

Bravo Marko! Bog i Hrvati.

KU
Kultura
10:28 25.05.2021.

Lijepa li si orit ce se dok smo zivi. Zivjela neovisna Hrvatska!

IL
ilustrator
10:24 25.05.2021.

uvijek za hrvatsku, zato su ga i progonili kào zvijer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije