Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadržan u pritvoru

Terete ga za teško ubojstvo i sedam povreda djetetovih prava

Kuća u Piškorovcu gdje su dogodilo ubojstvo
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
24.02.2020.
u 17:43

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 36-godišnjaku istražni zatvor

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu obavilo je prvo ispitivanje uhićenog 36-godišnjaka i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje da je počinio teško ubojstvo i sedam kaznenih djela povrede djetetovih prava.

Riječ je u ubojstvu u romskom naselju Piškorovcu u Međimurju. Kako je utvrđeno, 36-godišnjak je 16. veljače u kući u Piškorovcu, s ciljem da ju usmrti, svoju izvanbračnu suprugu koju je ranije zlostavljao više puta rukama snažno udario u glavu i tijelo, a potom joj nožem zadao ubod u lijevi kuk. 

Sve se to odvijalo pred očima njihovo sedmero djece u dobi od 2,5 do 14,5 godina. Žena je zadobila teške ozljede i uslijed iskrvarenja preminula idućeg dana. 

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 36-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i ponavljanja kaznenih djela. 

VIDEO Kuća u Piškorovcu gdje se dogodilo ubojstvo

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
19:15 25.02.2020.

Znam da nemamo smrtnu kaznu. Međutim, ovi koji gube vrijeme i tamburaju protiv pobačaja ( ne velim da ga treba podržavati, no ponekad je nužan), trebali bi ovak uporno tražiti smrtnu kaznu- Tak bi bar svoje vrijeme zaista uložili u nešt korisno za Hrvatsku u cjelini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije