Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAO JE DA NEŠTO NIJE U REDU

Tek je u 27. godini otkrio zašto nije ušao u pubertet

Ken Baker
Foto: Reuters/PIXSELL
10.10.2016.
u 09:59

U obitelji želi stvoriti okruženje u kojem djeca mogu otvoreno razgovarati, ne samo o svojim osjećajima već o svojem tijelu

Kada je bio tinejdžer, Ken Baker znao je da nešto nije s njim u redu, no nije znao što. 

Za razliku od ostalih tinejdžera, Baker nije bio opsjednut seksom, dok mu je iz bradavica curila bijela tekućina. 

Zbog nedostatka spolnog nagona, Bakeru su se raspadale veze. On je smatrao kako ima psihičke probleme, a ne fizičke te je pomoć zatražio tek kada je imao 27 godina. Tada je svoje probleme otkrio djevojci. 

Odlazak liječniku zauvijek je promijenio njegov život. Kenu, koji sad ima 46 godina, otkriven je benigni tumor na mozgu koji je pritiskao hipofizu zbog čega nikada nije ušao u pubertet. Njegovo tijelo također je proizvodilo deset puta više hormona prolaktina. Nakon operacije i uzimanja testosterona Ken je tek u 27. godini ušao u pubertet. Tek tada je postao napaljeni tinejdžer s aknama, piše Metro. 

Svoje iskustvo objavio je u knjizi Man Made 2001. godine, a ove godine objavljen je i film The Late Bloomer.

Povećana seksualna želja dovela je do prekida s djevojkom, a u idućim mjesecima spavao je sa šest žena te je tada pronašao i svoju buduću ženu Brooke s kojim sada ima dvoje djece. 

U obitelji želi stvoriti okruženje u kojem djeca mogu otvoreno razgovarati, ne samo o svojim osjećajima već o svojem tijelu.

>> Iz trbuha pacijentu izvadili tumor težak 15 kilograma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije