Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokopali se Black Hawka

Talibani objavili snimku: Letjeli američkim helikopterom iz kojeg je netko visio

Black Hawk
Twitter screenshot
31.08.2021.
u 14:18

– Ova zastrašujuća slika pokazuje afganistansku katastrofu Joea Bidena: Talibani su objesili čovjeka iz američkog Black Hawka – napisao je američki senator Ted Cruz.

Nakon što su talibani preuzeli vlast u Afganistanu, dokopali su se velikog arsenala oružja koji je imala afganistanska vojska.

Između ostalog, pripao im je i helikopter Black Hawk koji su Amerikanci ostavili Afganistancima u zračnoj bazi kod Kandahara. Talibani, za koje se smatralo kako ne znaju upravljati američkim zrakoplovima i helikopterima, pohvalili su se plijenom te na The Talib Timesu, službenoj stranici Islamskog Emirata Afganistana, objavili snimku kako lete Black Hawkom iznad osvojene baze.

Na internetu se pojavila još jedna snimka nešto lošije kvalitete koja prikazuje također helikopter iznad Kandahara, a vidi se i da iz njega visi netko privezan. Ne zna se točno je li riječ o čovjeku ili lutki. Taj video nećemo objaviti zbog uznemirujućeg sadržaja.

"Ova zastrašujuća slika pokazuje afganistansku katastrofu Joea Bidena: Talibani su objesili čovjeka iz američkog Black Hawka", napisao je američki senator Ted Cruz na Twitteru.

Komentara 49

DU
Deleted user
14:51 31.08.2021.

Talibani dobili za badava mi moramo kupit

Avatar drug Joža
drug Joža
16:04 31.08.2021.

Nevjerojatno da ih Ameri nisu bespilotnim letjelicama polupali po aerodromima, hangarima...

PS
popevke sAm slagal
15:51 31.08.2021.

To je dio turističke ponude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije