Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladići u Zadru

Taksistu razbili auto i teško ga ozlijedili

Policija
Ivo Cagalj/PIXSELL
11.06.2018.
u 09:51

Doznajemo da je taksista napalo više mladića ispred jednog zadarskog kafića te da mu je slomljena ruka.

Noćas sat iza ponoći u Zadru, u ulici A.G. Matoša nepoznate osobe prišle su vozilu taksija te fizički napale 58-godišnjeg vozača, a vozilo su oštetile.

– Tom je prilikom 58-godišnji vozač teže ozlijeđen, a u tijeku je kriminalističko istraživanje vezano za utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja, istaknuli su iz zadarske policije. Doznajemo da je taksista napalo više mladića ispred jednog zadarskog kafića te da mu je slomljena ruka.

Policija Policija
1/4

Komentara 1

LU
luli
10:06 11.06.2018.

Nisu to 'mladići' nego kriminalci koji su počinili kazneno djelo i sve dok im se bude tepalo i kickboxing klubovi odgajali 'frajere' koji mlate slabije bez kazne, to će tomu bit tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije