Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Migranti u Karlovcu

Krijumčar ih ostavio na Korani, uvjeravajući ih da je to Kupa, a preko Slovenija

migranti Karlovac
Foto: Čitatelj
1/3
07.06.2018.
u 09:52

U srijedu kasno navečer mještani koji stanuju uz Brzu cestu u karlovačkom naselju Rakovac, pozvali su policiju jer su uočili skupinu migranata, njih 20-ak kako pješače autocestom.

Karlovački su policajci ubrzo stigli, zaustavili i odvezli migrante među kojima su bila i djeca. Naime, ovo se događa po tko zna koji puta da karlovačka policija presreće kolonu migranata koja se kreće noću po cesti D1. I nije prvi puta da ih nalazi u karlovačkom naselju Turanj gdje ih nerijetko dovezu krijumčari koji ih pokupe na granici s Bosnom i Hercegovinom, te ih ostave na pola puta do Slovenije, u uvjerenju da je do granice sa Slovenijom još malo.

migranti Karlovac migranti Karlovac
1/11

I ovom prilikom, kako nam kažu očevici, krijumčar je nesretne migrante ostavio na cesti na Turnju, pored rijeke i rekao im da je to Kupa, a preko rijeke Slovenija, pa su se migranti zaputili brzom cestom prema Karlovcu. S obzirom na to da sve učestalija hapšenja, te na činjenicu da policija čuva granicu, krijumčar se ovom prilikom granici nije niti približio.

 

Komentara 30

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:19 07.06.2018.

nesretne migrante????tu bagru treba deportirat!

DU
Deleted user
10:22 07.06.2018.

jer u Siriji gotov rat? Je! Tko onda sada bježi? Isil i slicna bagra

DE
Demostant
10:21 07.06.2018.

Krijumčar ih se nije usudio odvesti do granice sa Slovenijom jer policija čuva granicu? Koju? Samo na izlasku? Pa kako su onda imigranti ušli u HR ako policija čuva granicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije