Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misterija mozga

Tajna je otkrivena! Kada muškarac ne razmišlja o seksu, on misli o...

jintao10
Foto: AFP
1/2
16.03.2011.
u 12:32

Knjiga naziva "O čemu muškarci razmišljaju kada ne razmišljaju o seksu" ima dvjesto stranica koje su potpuno prazne.

Zanima vas o čemu svaki muškarac razmišlja kada ne razmišlja o seksu? Odgovor je – ni o čemu! Barem ako je suditi prema knjizi britanskog autora Sheridana Simovea "What Every Man Thinks About Apart From Sex" jer je svaka od 200 stranica – potpuno prazna.

Ono čemu se autor knjige nije ni nadao jest da će upravo njegova potpuno prazna knjiga postati jedna od najprodavanijih. Knjiga koja "otkriva" misteriozan rad muškog mozga stoji 40 kuna, a prodaje se bolje čak i od Harryja Pottera i Da Vincijeva koda.

– Nakon mnogo godina istraživanja došao sam do zaključka kako muškarci ne razmišljaju ni o čemu drugom osim o seksu. To šokantno otkriće odlučio sam podijeliti s drugima – rekao je autor knjige. Simove je jako iznenađen brzinom popularnosti koju je stekla njegova knjiga. Najčešći su kupci britanski studenti kojima knjiga služi kao bilježnica za pisanje bilježaka.

– Na neki mi način pokazuju da sam u krivu jer ispunjavaju prazne stranice. Baš me zanima koliko njih nastavi razmišljati o seksu nakon predavanja – dodao je Simove.

Komentara 29

OB
-obrisani-
12:53 16.03.2011.

Ako je autor knjige ovaj sa slike, mislim da njemu ne preostaje ništa drugo nego samo razmišljati, a drugima ostaviti da se znoje...

BO
boston
13:01 16.03.2011.

@mica 1111 Ovo je susta istina, muskarci konstantno misle o sexu. Problem je u tome sto mnogi ozenjeni i u vezama, razmisljaju o kolegici s posla, frendici sa faxa, zaposlenici iz ducana, susjedi sa kata dolje. U svakoj dugoj vezi sex postane predvidljiv, ujednacen, miran i siguran. Triba znat pronac bofore po bonaci, a ne trcat sa tramuntane na burin...

MI
mica1111
12:36 16.03.2011.

...kad bi tako bilo...mi bi žene bile sretne...:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije