Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozlilo joj na letu

'Bol je neopisiva': tajkunova kći (15) preminula zbog alergijske reakcije na sendvič

Natasha Ednan-Laperouse
Foto: Facebook
23.09.2018.
u 13:28

- Moja supruga, sin i ja još uvijek se pokušavamo priviknuti na život bez naše omiljene djevojčice. To je svakodnevna bitka, a bol je neopisiva - rekao je Nadim

Kći (15) tajkuna koji se bavi proizvodnjom igračaka preminula je nakon alergijske reakcije na sendvič na letu iz Londona za Nicu, a njezina obitelj zahtijeva odgovore od British Airwaysa.

Natasha Ednan-Laperouse srušila se na letu nakon što je u zračnoj luci Heathrow kupila sendvič od artičoka, maslina i tapenade, piše The Sun. Sve to dogodilo se još u srpnju 2016. godine, no u britanskim medijima aktualna je tema jer se idućeg tjedna očekuje istraga u kojoj će svjedočiti i šefovi Pret a Manger, trgovine u kojoj je sendvič kupljen. Istraga bi mogla pojačati označavanje namirnica kako bi se izbjegle slične nesreće.

Natashin otac Nadim, vlasnik tvrtke Wow Toys iz Fulhama, pokušao ju je spasiti dajući joj lijekove, ali nije joj bilo spasa - preminula je u bolnici u Francuskoj.

- Moja supruga, sin i ja još uvijek se pokušavamo priviknuti na život bez naše omiljene djevojčice. To je svakodnevna bitka, a bol je neopisiva - rekao je Nadim.

Natashi je pozlilo oko 7.50 sati tog 17. srpnja 2016. Doživjela je promjene na koži, a otac joj je dao lijekove za alergijske reakcije. Međutim, počela je hiperventilirati i stanje joj se nastavilo pogoršavati. Liječnik na letu dao joj je adrenalin, a Natasha je izgubila svijest i doživjela srčani udar. Unatoč svemu zrakoplov nije skrenut i sletio je u Nicu nakon sat i 50 minuta leta. Natasha je odmah prevezena u bolnicu, ali je proglašena mrtvom istog dana.

- Sve što kažemo i činimo podsjetnik je da više nije s nama, njezina prazna soba, školska uniforma u ormaru, njezina torba spakirana za odmor u Nici koja nikad nije raspakirana - rekao je Natashin otac.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Komentara 28

Avatar Apsalar
Apsalar
13:44 23.09.2018.

Apsolutno senzacionalistički članak. "Kći tajkuna 15" nas je trebala učinit jalnim zvijerima koji u sebi (ili na glas) kažu:neka je?! A ništa od činjenica, ha?! Koji produkt u sendviču je izazvao alergičnu reakciju? Da li je cura znala da je alergična na tu namirnicu? Da li je naglasila da je alergična prije kupovine sendviča, ili da li je pitala da li je unutra sastojak na koji je alergična? Bi li vraćanje aviona nazad pomoglo, ili je bilo svejedno u kojem će avion smjeru s obzirom na razdaljinu... A vi od sveg jedino napisali "kći tajkuna".... tc tc tc ... "novinarstvo" danas... sramota.

AD
adrian
14:23 23.09.2018.

Gade mi se novinari kojima je svatko sa više para u džepu od njih "tajkun", i komentatori koji grizu na jal, ljubomoru i mržnju ovakvih kvazi polupismenih novinara. Ovaj članak ne bi prošao niti kao sastavak mojeg djeteta u 2. razredu o.š. Bitno je da je napisao "tajkun" i "vlasnik", a ostale činjenice, tko ih j..e...

Avatar navijač
navijač
13:43 23.09.2018.

Tolika sirotinja svuda okolo , a umre baš kći tajkuna . Eto šta je sudbina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije