Naslovnica Vijesti Svijet

'Bol je neopisiva': tajkunova kći (15) preminula zbog alergijske reakcije na sendvič

- Moja supruga, sin i ja još uvijek se pokušavamo priviknuti na život bez naše omiljene djevojčice. To je svakodnevna bitka, a bol je neopisiva - rekao je Nadim
23. rujna 2018. u 13:28 28 komentara 29352 prikaza
Natasha Ednan-Laperouse
Foto: Facebook

Kći (15) tajkuna koji se bavi proizvodnjom igračaka preminula je nakon alergijske reakcije na sendvič na letu iz Londona za Nicu, a njezina obitelj zahtijeva odgovore od British Airwaysa.

Kineska hrana prevara Turist obrok i čaj u restoranu platio 30.000 kuna: 'Upao sam u zamku...'

Natasha Ednan-Laperouse srušila se na letu nakon što je u zračnoj luci Heathrow kupila sendvič od artičoka, maslina i tapenade, piše The Sun. Sve to dogodilo se još u srpnju 2016. godine, no u britanskim medijima aktualna je tema jer se idućeg tjedna očekuje istraga u kojoj će svjedočiti i šefovi Pret a Manger, trgovine u kojoj je sendvič kupljen. Istraga bi mogla pojačati označavanje namirnica kako bi se izbjegle slične nesreće.

Natashin otac Nadim, vlasnik tvrtke Wow Toys iz Fulhama, pokušao ju je spasiti dajući joj lijekove, ali nije joj bilo spasa - preminula je u bolnici u Francuskoj.

- Moja supruga, sin i ja još uvijek se pokušavamo priviknuti na život bez naše omiljene djevojčice. To je svakodnevna bitka, a bol je neopisiva - rekao je Nadim.

Zlostavljanje stravičan zločin Ubio ženu, strpao je u torbu i taksijem se odvezao do mjesta gdje ju je pokopao

Natashi je pozlilo oko 7.50 sati tog 17. srpnja 2016. Doživjela je promjene na koži, a otac joj je dao lijekove za alergijske reakcije. Međutim, počela je hiperventilirati i stanje joj se nastavilo pogoršavati. Liječnik na letu dao joj je adrenalin, a Natasha je izgubila svijest i doživjela srčani udar. Unatoč svemu zrakoplov nije skrenut i sletio je u Nicu nakon sat i 50 minuta leta. Natasha je odmah prevezena u bolnicu, ali je proglašena mrtvom istog dana.

- Sve što kažemo i činimo podsjetnik je da više nije s nama, njezina prazna soba, školska uniforma u ormaru, njezina torba spakirana za odmor u Nici koja nikad nije raspakirana - rekao je Natashin otac.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

[video: 26181 / Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...]
f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Apsalar
  Apsalar:

  Apsolutno senzacionalistički članak. "Kći tajkuna 15" nas je trebala učinit jalnim zvijerima koji u sebi (ili na glas) kažu:neka je?! A ništa od činjenica, ha?! Koji produkt u sendviču je izazvao alergičnu reakciju? Da li je cura znala da je ... prikaži još! alergična na tu namirnicu? Da li je naglasila da je alergična prije kupovine sendviča, ili da li je pitala da li je unutra sastojak na koji je alergična? Bi li vraćanje aviona nazad pomoglo, ili je bilo svejedno u kojem će avion smjeru s obzirom na razdaljinu... A vi od sveg jedino napisali "kći tajkuna".... tc tc tc ... "novinarstvo" danas... sramota.

 • adrian:

  Gade mi se novinari kojima je svatko sa više para u džepu od njih "tajkun", i komentatori koji grizu na jal, ljubomoru i mržnju ovakvih kvazi polupismenih novinara. Ovaj članak ne bi prošao niti kao sastavak mojeg djeteta u 2. ... prikaži još! razredu o.š. Bitno je da je napisao "tajkun" i "vlasnik", a ostale činjenice, tko ih j..e...

 • Avatar navijač
  navijač:

  Tolika sirotinja svuda okolo , a umre baš kći tajkuna . Eto šta je sudbina.