Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen dvojac

Vrijeđali i napadali goste i djelatnike, policajcima prijetili ubojstvom

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
17.08.2020.
u 12:35

Do incidenta je došlo u subotu oko 1.30 sati u Brezničkom Humu

Dvojica muškaraca narušavala su javni red i mir na benzinskoj postaji u Brezničkom Humu, napadali prolaznike i djelatnike, a na kraju su se zakačili i s policajcima.

U subotu oko 1.30 sati na terasi ugostiteljskog objekta u sklopu benzinske postaje u Brezničkom Humu dvojica muškaraca starosti 30 i 27 godina narušavali su javni red i mir. Raznim pogrdnim riječima vrijeđali su i fizički napali više osoba. Nakon toga su otišli u trgovinu benzinske postaje i nastavili s vikom i galamom. Kad ih je djelatnik upozorio na ponašanje, 30-godišnjak je nasrnuo na njega i poderao mu majicu, te razbacao stvari s polica i računalo s prodajnog pulta.

U trgovinu je u međuvremenu ušao 34-godišnji muškarac koji je pokušao smiriti situaciju, no 27-godišnjak ga je prvo napao verbalno, a potom i fizički. Prolaznik je otrčao i zaključao se u svoje vozilo na kojem je 27-godišnjak, koji je potršao za njim, potrgao retrovizor. Kad su stigli policijski službenici, 30-godišnjak ih je izvrijeđao i jednog policajca odgurno od sebe. Kad su ga svladali, zaprijetio im je ubojstvom.

Nasilnici su odbili alkotestiranje, kao i liječničku pomoć. Policija je, naime, zbog vidljivih ozljeda pozvala ekipu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Obojica su uhićena. Stariji je prijavljen za kaznena djela prisile prema službenoj osobi, prijetnje upućene četvero policijskih službenika i oštećenje tuđe stvari. Protiv njega i 27-godišnjaka podnosi se i optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Komentara 7

KO
Kokoiduhovi
12:46 17.08.2020.

Pa koju to obuku prođu policajci da ne mogu nekih dobrim zahvatom borilačkih vještina, srediti pijane dripce?! I zakaj nemaju elektrošokere za takve bandite? Za obranu od takvih pijanih ili još gore, nadrogiranih zvijeri - sva su oružja primjenjiva.

DU
Deleted user
15:00 17.08.2020.

Milicija Jože Broza je ovakve lječila efikasno, to im zbilja priznajem.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:38 17.08.2020.

Vrijeđali i napadali goste i djelatnike kao svoji na svome, policajcima prijetili ubojstvom kao da su Srbi u vrijeme građanskog rata i ispoljavali pravi hrvatski dišpet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije