Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMANJENJE KONZUMACIJE

Sve poskupljuje: Prošlo je vrijeme jeftine hrane i obilja, evo što čeka Hrvatsku

30.12.2021.
u 17:06

Sve poskupljuje, a s novom zelenom politikom EU i proizvodit će se manje, a skuplje, što će se reflektirati na tržišta poput hrvatskog, ovisnog o tuđim viškovima

Komentara 72

AN
Anaid
18:01 30.12.2021.

U Hrvatskoj je od 2000. godine hrana skupa, na razini cijena u Z.Europi, a plaće višestuko niže. Većina stanovništva NIKADA nije živjela u obilju u odnosu na ono što se pod pojmom obilje podrazumjeva u Zapadnoj Europi (pa ni uu socijalizmu). Tako da je ovo prilično ciničan i podrugljiv naslov u VL. Podsjeća na 2000.-e godine kada je JL pisao da ekonomija propada jer su Hrvati lijeni i neproduktivni, kad vidi vraga Hrvati u Njemačkoj cijeneni radnici, a napokon smo priznali nakon 20 godina da je produktivnost niska prvenstveno zbog neulaganja u tehnologije i znanje.

JO
JosefKa
17:50 30.12.2021.

Odlican naslov! Bas je bilo obilje s nasim placama. Izrazito neinteligentna medijska manipulacija. I sigurno nije narucena na Markovom trgu

Avatar Nlnja
Nlnja
17:30 30.12.2021.

Neka stožeraši i dalje drmaju državom sa svojim neustavnim mjerama, Hrvati će biti kruha gladni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?