Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam u Zadru

Sve ideje za program ubuduće će slati Turističkom vijeću

zadar, most 2
Dino Stanin/PIXELL
26.03.2010.
u 21:10

Turistički promet tri je posto manji u odnosu na 2008. i to zato što je Punta Skala radila sa samo jednim otvorenim hotelom, rečeno je na Skupštini Turističke zajednice grada Zadra.

ZADAR – Turistički promet tri je posto manji u odnosu na 2008. i to zato što je Punta Skala radila sa samo jednim otvorenim hotelom, a svemu je pomogla i recesija. Broj noćenja povećan je za sedam posto, odnosno, u Zadru je ostvareno gotovo milijun noćenja – rečeno je to na Skupštini Turističke zajednice grada Zadra.

Posebno je pohvaljen rad Nadzornog odbora, koji je napravio detaljan financijski izvještaj. Iz Nadzornog odbora sugerirali su da se ubuduće sve ideje za financiranje turističkog programa i manifestacija upućuju prema Turističkom vijeću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije