Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno neočekivano

Kod susjeda došao posuditi sol pa ih šokirao svojim postupkom

otmica susjeda
Screenshot ABC
24.07.2017.
u 13:14

Leonard Benitez pokucao je na vrata svojih starijih susjed,a no njegove namjere nisu bile čiste

Kada je Louisu i Ireni Rosen njihov susjed Leonard Benitez pokucao na vrata u njihovom domu na Floridi kako bi posudio sol, oni su ga odmah pozvali u kuću ne bi li mu pomogli.

No, on je potom uperio pištolj u 99-godišnjaka i njegovu 70-godišnju suprugu te ih držao kao taoce tražeći od njih 50.000 dolara.

Kako je ispričala glasnogovornica policije, 45-godišnjak je uperio pištolj u glavu 99-godišnjem susjedu, no njegova supruga uspjela je pobjeći i pozvati policiju.

Kada je policija stigla uspjeli su osloboditi starca koji je odmah prevezen u bolnicu zbog ozljede koje mu je Benitez nanio dok mu je pištolj držao uz glavu.

Otmičar je odmah uhićen te je zadržan u pritvoru zbog provale, otmica i prijetnji. 

Komentara 7

DU
Deleted user
13:54 24.07.2017.

Jesenti milu bigulicu, kakva je to sreća kad 99-godišnjak ima 27 godina mlađu ženu koja još može trčati i zvati policiju! Taj se djedica stvarno znao osigurati za starost. Mašala!

AR
Armagedon
14:16 24.07.2017.

Djedica još dobro izgleda, bolje od onog Rogoza što je postao otac od 97 ako se ne varam...... a ima komada toliko mlađeg...... dobar

Avatar ivek
ivek
23:04 24.07.2017.

mailonline.com pise drugacije,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije