Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Zadru

Pokušala mu oteti sina (3): 'Oči su mi iskočile, htio sam joj iščupati grkljan!'

policija
Foto: Filip Brala/PIXSELL
11.07.2017.
u 16:54

Svojom desnom rukom zgrabi za lijevu ruku mog sina i krene korak naprijed, rekao je Ante

Jedan Zadranin doživio je šokantno iskustvo na popularnoj zadarskoj šetnici Kalelargi - nepoznata žena pokušala mu je oteti trogodišnjeg sina.

- U jednom trenutku obuzeo me najveći strah i najveći bijes u životu. Oči su mi iskočile, žile su mi na vratu htjele prsnuti! Htio sam joj skočiti za vrat i iščupati joj grkljan! Jedva sam se uspio iskontrolirati. Vjerujte mi, tako bio se osjećao svaki roditelj na mom mjestu, na mjestu oca kojem su pokušali na Kalelargi oteti dijete - započeo je svoju priču o nedjeljnom događaju za Zadarski.hr muškarac kojemu su zbog zaštite njega i njegove obitelji za potrebe novinarske priče nadjenuli ime Ante.

Žena koja mu je pokušala oteti sina bila je u 60-im godinama, kaže, normalnog izgleda, kao neka njihova susjeda.

- Svojom desnom rukom zgrabi za lijevu ruku mog sina i krene korak naprijed, u namjeri da produži niz Kalelargu. Djelovao sam istog trena i lijevom rukom uhvatio sina za njegovu desnu ruku. Kad sam ga dohvatio, žena stane i okrene se prema meni. Gleda me i šuti. Trajalo je to nekih pet-šest sekunda - ispričao je Ante. Nije htio napasti ženu kako prolaznici koji ne znaju što se događa ne bi napali njega. Žena je nakon nekog vremena naglo pustila dječakovu ruku i nestala u gužvi, Ante ju je pratio, ali se nakon nekog vremena izgubila. Antina supruga objavila je nešto o događaju na Facebooku, nakon čega ih je posjetila policija. Ante je rekao da incident nije prijavio policiji jer je dosad imao loša iskustva i ne bi mu vjerovali. Policija je potvrdila da su bili u spomenutoj obitelji te rekli da je obrada u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
17:31 11.07.2017.

retardiraniju priču nisam već dugo pročitao...netko ti hoće oteti dijete, žena? i ti ju gledaš? ne pokušavaš ju zaustaviti? ne zoveš policiju? objavljujete to na Facebook-u? ne pada vam na pamet, još jednom, obavijestiti policiju? da sam socijalna služba, sad bih vam oduzeo to dijete, niste sposobni za samostalan život...

DU
Deleted user
17:29 11.07.2017.

Pokušala mu je oteti dijete i on je pusti da odšeta? Tip treba na neku terapiju otići pod hitno da smiri živce pa neka sljedeći puta zadrži takvu osobu umjesto se se prijeti kao kakav živčenjak.

Avatar Apsalar
Apsalar
20:21 11.07.2017.

Gledaju se pet šest sekundi i ona odustane?! A njemu oči iskočile, krvne žile proključale, ali se uspio iskontrolirat?! Ni riči nije reka?! Ni, koji kuratz ti hoćeš? Ni, jesi ti normalna?! A Dalmatinac?!? Ona odšeta. ...ne drži vodu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije