Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Susjed iz pakla: Bacao im smeće u dvorište, bojao prozore, a jednom je uhvaćen i kamerom

Stephen Lawson iz Tow Lawa proglašen je najgorim britanskim susjedom, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri maltretiranja svih oko sebe jednoj je majci nedavno uništio stubište, drugim je susjedima ofarbao prozor u crno
19. studenoga 2018. u 12:52 4 komentara 4710 prikaza
susjed iz pakla
Foto: Screenshot

Susjed iz pakla koji 20 godina terorizira sve koji stanuju u blizini njega, četvrti je puta osuđen, a njegovi susjedi su zbog toga organizirali uličnu zabavu.

susjeda Napeti odnosi Postavio kameru na kuću pa 'uhvatio' što je susjeda radila dok je bio na odmoru

Stephen Lawson iz Tow Lawa proglašen je najgorim britanskim susjedom, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri maltretiranja svih oko sebe jednoj je majci nedavno uništio stubište, drugim je susjedima ofarbao prozor u crno kako ne bi mogli vidjeti na ulicu, a čak je i glasno puštao snimku lajanja pasa kako bi uznemiravao druge.

Ovaj 59-godišnjak bez posla je unazad nekoliko godina sada je osušen na 18 mjeseci zatvora zbog kriminalnog ponašanja prema drugima, piše Daily Mail.

– On će održavati red u praznoj sobi. Nemam inače simpatiju prema zatvorenicima, no žao mi je onoga tko bude morao dijeliti s njim sobu – rekao je Tim Edwards dok je susjeda Maria Bishop dodala:

– Imali smo uličnu zabavu!

Prvo je osuđen 1996. godine jer je uznemiravao 87-godišnju udovicu koja zbog zdravstvenih problema nije mogla izaći iz kuće, a i krao je automobilske gume po susjedstvu.

KAKAV RITUAL! Svako jutro netko mu je potajice zavirivao u poštanski sandučić i ostavljao neobičan trag

Dvije godine kasnije uvrijedio je tada 32-godišnju Taniju Cleave zbog čega je ponovno poslan u zatvor.

Na slobodi je bio samo nekoliko mjeseci kada je 1999. godine ponovno osuđen jer je prijetio jednoj susjedi. Jedna susjeda ga je pak snimila kako baca smeće u dvorište nakon čega pokazuje srednji prst u kameru.

Susjedima je bacao smeće i blato na ogradu, prolijevao opasne kemikalije po ulici, a to najviše radio 62-godišnjem Stephenu Masonu. Iako je imao zabranu prilaska njegovoj kući, to ga nije spriječilo u njegovim nepodopštinama pa je sada završio u zatvoru.

>> Kako se vara kupce na tržnicama

Ajoj...
Djevojka otkrila kako je partnera uhvatila u prevari: 'Nazvala sam restoran u kojem je bio i pitala...'
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“
  • staroveski.jasna:

    Kakav car, imamo i mi jednoga u svom bližem susjedstvu, radi njega smo morali postaviti kamere i još špijunira kako da ih zaobiđe., stalno nam radi štetu na imovini, a policija kaže da oni bez dokaza nemogu ništa. I ništa ... prikaži još! ne radi po tom pitanju, a onda kada se desi nekakva velika nevolja, budu rekli novinari da su institucije zakazale.