Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon u zatvoru

Susjed iz pakla: Bacao im smeće u dvorište, bojao prozore, a jednom je uhvaćen i kamerom

susjed iz pakla
Foto: Screenshot
19.11.2018.
u 12:52

Stephen Lawson iz Tow Lawa proglašen je najgorim britanskim susjedom, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri maltretiranja svih oko sebe jednoj je majci nedavno uništio stubište, drugim je susjedima ofarbao prozor u crno

Susjed iz pakla koji 20 godina terorizira sve koji stanuju u blizini njega, četvrti je puta osuđen, a njegovi susjedi su zbog toga organizirali uličnu zabavu.

Stephen Lawson iz Tow Lawa proglašen je najgorim britanskim susjedom, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri maltretiranja svih oko sebe jednoj je majci nedavno uništio stubište, drugim je susjedima ofarbao prozor u crno kako ne bi mogli vidjeti na ulicu, a čak je i glasno puštao snimku lajanja pasa kako bi uznemiravao druge.

Ovaj 59-godišnjak bez posla je unazad nekoliko godina sada je osušen na 18 mjeseci zatvora zbog kriminalnog ponašanja prema drugima, piše Daily Mail.

– On će održavati red u praznoj sobi. Nemam inače simpatiju prema zatvorenicima, no žao mi je onoga tko bude morao dijeliti s njim sobu – rekao je Tim Edwards dok je susjeda Maria Bishop dodala:

– Imali smo uličnu zabavu!

Prvo je osuđen 1996. godine jer je uznemiravao 87-godišnju udovicu koja zbog zdravstvenih problema nije mogla izaći iz kuće, a i krao je automobilske gume po susjedstvu.

Dvije godine kasnije uvrijedio je tada 32-godišnju Taniju Cleave zbog čega je ponovno poslan u zatvor.

Na slobodi je bio samo nekoliko mjeseci kada je 1999. godine ponovno osuđen jer je prijetio jednoj susjedi. Jedna susjeda ga je pak snimila kako baca smeće u dvorište nakon čega pokazuje srednji prst u kameru.

Susjedima je bacao smeće i blato na ogradu, prolijevao opasne kemikalije po ulici, a to najviše radio 62-godišnjem Stephenu Masonu. Iako je imao zabranu prilaska njegovoj kući, to ga nije spriječilo u njegovim nepodopštinama pa je sada završio u zatvoru.

>> Kako se vara kupce na tržnicama

Ključne riječi

Komentara 4

SJ
staroveski.jasna
14:08 27.11.2018.

Kakav car, imamo i mi jednoga u svom bližem susjedstvu, radi njega smo morali postaviti kamere i još špijunira kako da ih zaobiđe., stalno nam radi štetu na imovini, a policija kaže da oni bez dokaza nemogu ništa. I ništa ne radi po tom pitanju, a onda kada se desi nekakva velika nevolja, budu rekli novinari da su institucije zakazale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije