Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon u zatvoru
Povratak na članak

Susjed iz pakla: Bacao im smeće u dvorište, bojao prozore, a jednom je uhvaćen i kamerom

Stephen Lawson iz Tow Lawa proglašen je najgorim britanskim susjedom, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri maltretiranja svih oko sebe jednoj je majci nedavno uništio stubište, drugim je susjedima ofarbao prozor u crno

Komentari 4

SJ
staroveski.jasna
14:08 27.11.2018.

Kakav car, imamo i mi jednoga u svom bližem susjedstvu, radi njega smo morali postaviti kamere i još špijunira kako da ih zaobiđe., stalno nam radi štetu na imovini, a policija kaže da oni bez dokaza nemogu ništa. I ništa ne radi po tom pitanju, a onda kada se desi nekakva velika nevolja, budu rekli novinari da su institucije zakazale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.