Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Supruzi se raznijeli bombom u automobilu na Sljemenu

ubojstvo
Foto: Luka Klun/PIXSELL
1/4
18.05.2010.
u 20:56

Tijela Željka Š (54) i Ivane C. Š (53) pronađena su kod skretanja za planinarski dom Runolist. Još nije utvrđeno tko je od njih dvoje aktivirao bombu.

Beživotna tijela Željka Š. (54) i Ivane C. Š. (53), koji su odlučili svoje živote okončati daleko od očiju javnosti, u utorak oko 19 sati pronašao je slučajni prolaznik na Sljemenskoj cesti u blizini skretanja za planinarski dom "Runolist".

- Prolaznik je policiji dojavio da se u automobilu zagrebačkih registarskih oznaka nalaze dva mrtva tijela - kazala je Jelena Bikić, načelnica ureda za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke.

Očevidom je utvrđeno da su se supruzi ubili ručnom bombom, ali prerano je nagađati tko je od njih aktivirao bombu.

Kako i zašto su se odlučili za ovako stravičnu smrt, nije niti će vrlo vjerojatno biti poznato, ali po broju prolaznika, slučajnih i namjernih, koji su za policijskog očevida prošli Sljemenskom cestom, uključujući i autobus ZET-a, može se pretpostaviti da njihova beživotna tijela nisu dugo ležala na osamljenom pješačkom putu prema Runolistu.

Iako bi se prema načinu samoubojstva mislilo da će toyota avensis u kojoj su njihova tijela pronađena biti toliko oštećena da će odmah biti očito što se dogodilo, na automobilu izvana nije bilo vidljivo ništa.

Ni samoj policiji još nije jasno je li riječ o ubojstvu i samoubojstvu ili dvostrukom samoubojstvu, a više informacija svakako će imati nakon završenog očevida i razgovora s obitelji bračnog para koji će možda razjasniti zašto su se muž i žena odlučili ubiti.

Tijela su prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Komentara 31

DO
doktorica
08:32 19.05.2010.

Od kuda im bombe

DO
donat191056
21:54 18.05.2010.

Političari i akademski građani napravili su nam matricu življenja u kojoj je jedino izvjesna za mnoge građane eksplozija kulture smrti.

CU
cunt
22:37 18.05.2010.

kakvo je to pisanje, više nam ne prićaš dali je riječ o BMW ili VW, kakve je boje, kolko km.... itd .itd ajde Krleža saberi se......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije