Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE ISTRAŽNI ZATVOR ZA NASILNIKA

Suprugu vrijeđao, a zatim napao nju, punca i punicu

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
18.07.2023.
u 09:33

39-godišnji osumnjičenik je optužen za nasilje prema supruzi tijekom razdoblja od travnja 2022. do srpnja 2023., uključujući verbalno vrijeđanje i fizički napad.

Za nasilje u obitelji, nanošenje tjelesne ozljede i prijetnju osumnjičen je 39-godišnjak koji je zbog toga ispitan na ODO Rijeka. Sumnjiči ga se da je od travnja 2022. do 12. srpnja 2023. na području Primorsko-goranske županije, bio nasilan prema supruzi. Vrijeđao ju je verbalno, a onda ju je 12. srpnja i fizički napao te ju je ozlijedio.

Sumnjiči ga se i da je istog dana fizički nasrnuo na svog punca i punicu. Svojim ponašanjem ih je, kaže tužiteljstvo ustrašio, pa su ga nakon ispitivanja doveli pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci te su predložili da ga se pritvori. Istražni zatvor tražen je zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke. 

 

>>VIDEO Svi su gledali u hrabru Petru Peran iz Grebaštice kada je s konjima dojahala iz požara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije