Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI OPTUŽNICE PROTIV DVA PARA

Suprug: Dok je Mirela spavala, pretraživao sam spis Agrokor. Podatke sam namjeravao dati Canjugi

18.08.2023.
u 22:13

Mirela Alerić Puklin, bivša tužiteljica, optužena je da odavala podatke iz istrage Piruški Canjugi. Osim njih dvije optuženi su i njihovi supružnici Goran Puklin i Zlatko Canjuga

Komentara 9

Avatar Behemot
Behemot
23:05 18.08.2023.

Piroška je super ime. :D

DI
did_Iva
12:13 21.08.2023.

"... a neke sam stvari gledao i u tim spisima bez njezina znanja." ............................................................................................................................................................... Da bi ovo povjerovao, moraš biti mlađi od četiri godine.. Klinci s tri godine vrtićkog iskustva u to više ne ne bi povjerovali ..... No, siguran sam da u Hrvatskoj postoji sudac kojem će to "objašnjenje" biti dostatno za donošenje presude.

Avatar Melankolija
Melankolija
03:19 21.08.2023.

Nazalost polusvijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije