Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Sunčana Glavak predsjednica čakovečkog HDZ-a

'19.05.2010., Ivanovec- Problemi oko odabira novog ravnatelja OS Ivanovec. Saborska zastupnica HDZ-a, Suncana Glavak. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
31.03.2012.
u 19:39

Dosadašnji predsjednik GO-a Vedran Mikulić nije se, kao što je i najavio, kandidirao za još jedan mandat

Sunčana Glavak nova je predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Čakovca. Protukandidat saborskoj zastupnici i glasnogovornici HDZ-a bio je bivši čakovečki gradonačelnik Aleksandar Makovec. Pravo glasa imalo je 145 članova, a Makovec je dobio svega deset glasova.

– Prva zadaća HDZ-a u Čakovcu bit će priprema za lokalne izbore za koje će stranka ponuditi kvalitetan program u kojem će biti razrađeni svi segmenti važni za građane Čakovca, od gospodarstva, koje je sadašnja SDP-ova vlast dovela na rub provalije, i školstva, s naglaskom na uvođenje jednosmjenske nastave, pa do kvalitetnog rješavanja problema mladih – najavila je nakon izbora S. Glavak. Dosadašnji predsjednik GO-a Vedran Mikulić nije se, kao što je i najavio, kandidirao za još jedan mandat.

– Nije vrijeme za eksperimente i čekanje. Moramo biti odlučni u svojoj politici koja mora rješavati probleme svih u gradu, a ne kao dosad brinuti jedino o osobnim interesima. Čakovec mora vratiti svoju urbanost i identitet grada – rekla je, uz ostalo, novoizabrana predsjednica.

Ključne riječi

Komentara 12

IM
immortella
11:08 01.04.2012.

Samo žene mogu zemlju izvući iz krize. Muškarci su pokazali i dokazali da su nesposobni za išta osim za spletkarenje!

Avatar Aristarh
Aristarh
20:51 31.03.2012.

Laknulo mi je kad sam vidio da je gospodin Makovec dobio samo 10 glasova. Ako kruška ne pada daleko od stabla i ako je sličan svome bratu od kojeg sam pobjegao nakon dva sureta drugom stomatologu onda je to to.

SB
SBJosip
21:38 31.03.2012.

Evo još jedne BISERKE:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije