Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cesta Sisak-Zagreb

Sudar tri automobila: Jedna osoba poginula, druga teško ozlijeđena

prometna nesreća
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/12
17.01.2016.
u 23:40

Protiv 52-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Filip Periček (19) iz Siska poginuo je u prometnoj nesreći koja se sinoć, oko 21 sat, dogodila na cesti Sisak-Zagreb između mjesta Sela i Žažina.

Nesreća se dogodila kada je 52-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija pretjecao dva osobna vozila te je prednjim djelom svoga vozila udario u lijevi dio osobnog automobila sisačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 19-godišnji Periček.

Od siline udarca 19-godišnjak je s automobilom odbačen van kolnika, dok se automobil 52-godišnjaka zaustavio na središnjem djelu prometne trake, gdje je u njega udario treći automobil također sisačkih registracija, kojim je upravljao 33-godišnjak.

Nesretni Filip Periček smrtno je stradao na licu mjesta, dok je teške tjelesne ozljede opasne za život zadobio 52-godišnjak.

Protiv 52-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

>>Teška nesreća kod Sv. Roka: Izgubio kontrolu, zarotirao se pa na njega naletio kamion

 

Komentara 4

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:00 18.01.2016.

Objavljeno je ime poginulog (žrtve), a ime onoga tko je sve to počinio nije objavljeno..

MN
mate.no
23:50 17.01.2016.

ne izgleda dobro...uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije