Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Udruge oboljelih od PTSP-a

'Sudac nije poslušao liječnike pa me bolesnog šalje u Remetinec'

Mladen Milošević
Foto: VL
07.11.2015.
u 18:00

Svu dokumentaciju predali smo sucu, međutim on je sebi dao ulogu vještaka i donio odluku suprotno mišljenjima liječnika

Mladen Milošević, predsjednik Udruge oboljelih od PTSP-a Tvrđava Knin, u ponedjeljak bi se trebao javiti u Remetinec na odsluženje kazne od 22 mjeseca zatvora. Osuđen je zbog pronevjere 1,4 milijuna kuna, što on negira.

– Županijski sud u Šibeniku odbio je moju molbu za odgodu izvršenja kazne. Sudac izrijekom kaže da se moje zdravstveno stanje nije pogoršalo unatoč opsežnoj dokumentaciji koju sam priložio, psihijatrijskom vještačenju, nalazima specijalista koji pokazuju da mi se primarna bolest pogoršala i da sam uključen u psihosocijalni tretman liječenja – kaže Milošević.

Kod njega je još 1994. zbog ratnih strahota dijagnosticiran teži oblik PTSP-a, ima depresiju, a stanje mu se u zadnje vrijeme pogoršalo te je bio hospitaliziran 12. listopada 2015. na psihijatriji splitskog KBC-a.

– Nisam mogao izdržati ni u bolnici i u psihijatrijskom nalazu preporučeno mi je liječenje u dnevnobolničkim uvjetima gdje sam uključen u psihosocijalni tretman. Svu dokumentaciju predali smo sucu, međutim on je sebi dao ulogu vještaka i donio odluku suprotno mišljenjima liječnika. Svaki mi je dan sve gore. Ništa nisam ukrao – kaže Milošević, bivši urednik Braniteljskog portala, čiji je jedan od utemeljitelja.

>>Osuđeni za Srebrenicu dobio odštetu veću od 430.000 kuna

>>Odbijen prijedlog obrane da se Rosi ukine istražni zatvor

Komentara 14

BJ
Bjelovar112
21:22 07.11.2015.

pa i u zatvoru će moći odradjivati grupne terapije poslije jeb### nema kajanja

DU
Deleted user
18:13 07.11.2015.

.....jedan od takozvanih domoljuba.

Avatar cartman82
cartman82
20:24 07.11.2015.

pronevjera 1.5 mil. kuna. ali on to negira. ma to je nas ponos i dika. sutra ce zlocinacka ponovo na vlast pa nece morati u remetinec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije