Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPLATAN EDUKATIVNI PROGRAM

Prijavi se za 8. generaciju Styria: SCOOL akademije

Styria SCOOL Akademija
Foto: Styria:Scool
1/3
20.09.2019.
u 11:47

Studenti će dobiti i ove godine priliku nadograditi svoje teorijsko znanje s praktičnim iskustvom u rješavanju svakodnevnih poslovnih izazova.

Styria grupa u Hrvatskoj poziva sve studente viših godina fakulteta da se prijave na 8. Styria:SCOOL akademiju. 

Styria:SCOOL Akademija osmišljen je kako bi studentima koji dolaze s različitih fakulteta pružio priliku da se kroz niz predavanja, job shadowing u različitim odjelima tvrtki Styria grupe, te kroz vođeni proces izrade vlastitog poslovnog slučaja upoznaju s funkcioniranjem i poslovanjem najveće medijske kuće u Hrvatskoj, te steknu kompetencije potrebne za ulazak na sve zahtjevnije tržište rada.

Studenti će dobiti i ove godine priliku nadograditi svoje teorijsko znanje s praktičnim iskustvom u rješavanju svakodnevnih poslovnih izazova. Polaznici Scool akademije moći se stjeći praktično iskustvo radeći u različitim tvrtkama Styrije grupe u Hrvatskoj i vidjeti kako ustvari funkcionira najveća medijska kuća.  

Rok prijave do 29. rujna

Akademija započinje 18.10. a održava se do sredine prosinca ove godine. Studentima će vikendom predavati renomirani stručnjaci, a praksa u tvrtkama Styria grupe održavat će se tijekom radnih dana.

Sudjelovanje na Akademiji je besplatno za sve polaznike koji prođu selekcijski proces. Studenti koji budu odabrani učit će o trendovima u medijima, utjecaju digitalizacije na rad medijskih tvrtki, novim medijima za nove generacije, community managementu, prodaji, upravljanju korisničkim iskustvom, ponašanju potrošača te digitalnom marketingu.

Troje naboljih studenata osvojit će novčane stipendije. Svim polaznicima akademije u pravilu se nudi mogućnost daljnjeg angažmana u tvrtkama Styrije.

Prijave za 8. generaciju moguće je napraviti preko Facebook i Instagram stranice Styria:SCOOL akademije, najkasnije do 29. rujna 2019.
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekineki
nekineki
23:35 21.09.2019.

Fuj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije