Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prijavi se za 8. generaciju Styria: SCOOL akademije

Studenti će dobiti i ove godine priliku nadograditi svoje teorijsko znanje s praktičnim iskustvom u rješavanju svakodnevnih poslovnih izazova.
20. rujna 2019. u 11:47 1 komentara 1337 prikaza
Styria SCOOL Akademija
Foto: Styria:Scool
Pogledajte galeriju 1/3

Styria grupa u Hrvatskoj poziva sve studente viših godina fakulteta da se prijave na 8. Styria:SCOOL akademiju. 

Styria:SCOOL Edukativni program Besplatna Styria:SCOOL akademija priprema studente za tržište rada

Styria:SCOOL Akademija osmišljen je kako bi studentima koji dolaze s različitih fakulteta pružio priliku da se kroz niz predavanja, job shadowing u različitim odjelima tvrtki Styria grupe, te kroz vođeni proces izrade vlastitog poslovnog slučaja upoznaju s funkcioniranjem i poslovanjem najveće medijske kuće u Hrvatskoj, te steknu kompetencije potrebne za ulazak na sve zahtjevnije tržište rada.

Studenti će dobiti i ove godine priliku nadograditi svoje teorijsko znanje s praktičnim iskustvom u rješavanju svakodnevnih poslovnih izazova. Polaznici Scool akademije moći se stjeći praktično iskustvo radeći u različitim tvrtkama Styrije grupe u Hrvatskoj i vidjeti kako ustvari funkcionira najveća medijska kuća.  

Rok prijave do 29. rujna

Akademija započinje 18.10. a održava se do sredine prosinca ove godine. Studentima će vikendom predavati renomirani stručnjaci, a praksa u tvrtkama Styria grupe održavat će se tijekom radnih dana.

studenti fakultet Studijski programi Objavljene rang-liste za upis u novu akademsku godinu, evo koji je najpoželjniji studij

Sudjelovanje na Akademiji je besplatno za sve polaznike koji prođu selekcijski proces. Studenti koji budu odabrani učit će o trendovima u medijima, utjecaju digitalizacije na rad medijskih tvrtki, novim medijima za nove generacije, community managementu, prodaji, upravljanju korisničkim iskustvom, ponašanju potrošača te digitalnom marketingu.

Troje naboljih studenata osvojit će novčane stipendije. Svim polaznicima akademije u pravilu se nudi mogućnost daljnjeg angažmana u tvrtkama Styrije.

Prijave za 8. generaciju moguće je napraviti preko Facebook i Instagram stranice Styria:SCOOL akademije, najkasnije do 29. rujna 2019.
 

Kako je DHL postao vodeća logistička tvrtka u svijetu i kakvi su im planovi za Hrvatsku
DOSTAVA
Počeli su koristiti robote, umjetnu inteligenciju, tehnologije proširene stvarnosti i samovozeća vozila