Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERENA KOMUNIKACIJA

Stručnjaci upozoravaju na moguću eskalaciju: Milanovićeva verbalna šok terapija vodi u netrpeljivost

26.03.2024.
u 20:33

Stručnjaci upozoravaju da neprimjerena komunikacija u kampanji neće donijeti ništa dobro zemlji, stvara se atmosfera nesigurnosti koja može eskalirati

Komentara 44

Avatar loka
loka
21:43 26.03.2024.

Zoki👍Robin😎Hood

DO
doktorica
21:04 26.03.2024.

koji stručnjaci

TK
tkoznaa
20:44 26.03.2024.

Plenković se razljuti i neće da odgovara na pitanja koje mu je temu postavio Milanović i našao ga u njegovoj narcisnoj zamki. A već sljedeće pitanje će odgovoriti. Kaže Plenković,jer ne zna, da on ne poštuje Presjednika RH zato što ga Predsjednik RH proziva o njegovom ignoriranju isnstitucija RH. Da Predsjednik nije osoba Predsjednik je institucija RH. Pa ti Plenkoviću vidi što radiš sa institucijama. Neznam do kud si spreman ići u borbi za vlast. L.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije